PROGRAM BANCI 1 MAI 2017. Ce program au bancile pe 1 si 2 mai. BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, ING

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 28, 2017 12:52

PROGRAM BANCI 1 MAI 2017. Ce program au bancile pe 1 si 2 mai. BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, ING

PROGRAM BANCI 1 – 2 MAI 2017. Romanii au parte de un weekend prelungit de 1 mai, iar bancile din Bucuresti si din tara vor functiona dupa un program special. Marile unitati bancare BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, ING vor avea program cu clientii abia dupa 1 mai, cand toata lumea isi incheie mini-vacanta. Detalii aflati mai jos.

Daca aveti treburi importante de rezolvat la banca, atunci este bine sa le rezolvati vineri, 28 aprilie, altfel abia marti, 2 mai, veti putea gasi bancile deschise. Bancile vor fi inchise luni, de 1 mai, potrivit comunicatelor transmise de principalele institutii bancare care opereaza in Romania.

Totusi, veti gasi deschise unitatile bancare din mall-uri sau din marile centre comerciale, orarul acestora de functionare fiind in acord cu al centrelor comerciale in care functioneaza.

De asemenea, Poşta Română a anunţat vineri că toate oficiile poştale rămân închise în data de 1 mai, zi în care vor fi deschise doar unităţile bancare din marile centre comerciale. Magazinele reţelelor de retail şi centrele comerciale vor fi deschise de 1 mai şi vor avea oferte speciale la produsele de sezon.

Programul unităţilor BRD în 1 Mai 2017

Luni, 1 Mai, numai unităţile BRD din unele centre comerciale vor lucra cu clienţii; acestea vor funcţiona conform programului centrelor comerciale.

Contact Center-ul BRD va avea disponibile următoarele servicii:
opţiunile automate de consultare sold/operaţiuni
serviciile de urgenţă dedicate posesorilor de carduri şi utilizatorilor MyBRD (Net şi Mobile) / Multix / BRD@ffice

BRD – Groupe Société Générale are 2,28 milioane de clienţi activi şi operează o reţea de peste 800 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,2 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de aproximativ 27 700 POS-uri şi mai mult de 1 500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la 31 decembrie 2016, de 50,6 mld RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 145 000 de angajaţi în 66 de ţări şi 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:
– Retail banking în Franţa
– Retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări
– Corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.