9.8 C
România
25 octombrie 2021
PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Cum functioneaza unitatile BRD pe 30 aprilie si 1 Mai
Viata bate filmul

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Cum functioneaza unitatile BRD pe 30 aprilie si 1 Mai

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Bancile vor functiona dupa un program special cu publicul in mini-vacanta de 1 Mai. Unitatile BRD din Bucuresti si in tara nu vor avea progra de functionare, marti, cu publicul.

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Astfel, unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu publicul pe 1 Mai 2018. Sunt exceptate agentiile din centrele comerciale, al caror program va fi stabilit prin adaptarea programului standard la cel al centrelor comerciale.

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Banca informeaza ca in data de 30 aprilie 2018 toate unitatile BRD din Bucuresti si din tara vor functiona dupa program normal.

Iti recomandam si: PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2018. Ce program au BRD, BCR, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank pe 30 aprilie si 1 Mai 2018

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru angajaţii din sistemul bugetar, având în vedere că ziua de marţi, 1 mai, este zi nelucrătoare conform Codului Muncii.

Pentru recuperararea orelor de lucru, instituţiile publice pot opta fie pentru desfăşurarea activităţii sâmbătă, 5 mai, fie pentru prelungirea corespunzătoare a programului de lucru, reglementare valabilă până în 11 mai.

Și de Paște, românii au avut parte de 4 zile de minivacanță, după ce Vinerea Mare a fost declarată și ea zi liberă.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 6 MAI 2017. Atletico si Real au nevoie de victorii pentru indeplinirea obiectivelor

Bogdan

BURLACITA 24 SEPTEMBRIE 2015. Daniela Crudu l-a eliminat din competitie pe Daniel

Delia Ion

Carmen de la MPFM 6, dezvaluiri socante din viata ei. A facut o criza in direct!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult