PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Cum functioneaza unitatile BRD pe 30 aprilie si 1 Mai
Viata bate filmul

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Cum functioneaza unitatile BRD pe 30 aprilie si 1 Mai

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Bancile vor functiona dupa un program special cu publicul in mini-vacanta de 1 Mai. Unitatile BRD din Bucuresti si in tara nu vor avea progra de functionare, marti, cu publicul.

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Astfel, unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu publicul pe 1 Mai 2018. Sunt exceptate agentiile din centrele comerciale, al caror program va fi stabilit prin adaptarea programului standard la cel al centrelor comerciale.

PROGRAM BANCI 1 MAI 2018. Banca informeaza ca in data de 30 aprilie 2018 toate unitatile BRD din Bucuresti si din tara vor functiona dupa program normal.

Iti recomandam si: PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2018. Ce program au BRD, BCR, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank pe 30 aprilie si 1 Mai 2018

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru angajaţii din sistemul bugetar, având în vedere că ziua de marţi, 1 mai, este zi nelucrătoare conform Codului Muncii.

Pentru recuperararea orelor de lucru, instituţiile publice pot opta fie pentru desfăşurarea activităţii sâmbătă, 5 mai, fie pentru prelungirea corespunzătoare a programului de lucru, reglementare valabilă până în 11 mai.

Și de Paște, românii au avut parte de 4 zile de minivacanță, după ce Vinerea Mare a fost declarată și ea zi liberă.

Stiri pe aceeasi tema

LOTO DE MOS NICOLAE. REZULTATE LOTO 6 DECEMBRIE 2015, DE MOS NICOLAE

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly a dovedit ca poate fi si o buna bucatareasa

Bogdan

FINALA BRAVO AI STIL 2018. Castigatoarea „Bravo ai Stil. All Stars” se alege intre Silvia, Iuliana, Alina si Marisa

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult