Viata bate filmul

Program Banci 3 – 4 mai 2016. Program Banci BRD, BCR, Raiffeisen, CEC, Banca Transilvania, ING si Unicredit Tiriac

PROGRAM BANCI 3 – 4 MAI 2016. Bancile au avut un program special de sarbatorile de Paste 2016, iar in zilele de 3 si 4 mai 2016 isi reiau programul normal de lucru cu publicul. Potrivit programului anuntat inainte de Paste, bancile vor functiona dupa un program normal pe 3 si 4 mai 2016.

PROGRAM BANCI 3 – 4 MAI 2016. Asadar, unitatile bancare ale BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania, CEC, Unicredit Tiriac, ING sau Alpha Bank isi vor relua programul normal de lucru cu publicul in zilele de 3 si 4 mai 2016.

PROGRAM BANCI 3 – 4 MAI 2016. Bancile comerciale nu au avut program cu publicul in zilele de 1 si 2 mai 2016, cu exceptia unitatilor din centrele comerciale, care vor fi deschise luni, 2 mai. In plus, anumite unitati din mall-uri au fost deschise si duminica, 1 mai. Pe de alta parte, clientii au la dispozitie in aceasta perioada, canalele alternative de tranzactionare.

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta clientii ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu au program cu publicul in zile de 1 si 2 mai 2016, cu exceptia unitatilor din centrele comerciale, care vor fi deschise luni, 2 mai, ai, in anumite cazuri, si duminica, 1 mai. BCR revine la program normal pe 3 si 4 mai 2016.

”BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) care vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv de sarbatorile legale”, se arata in comunicatul bancii.

In plus, banca mentioneaza faptul ca, in aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.

Mai mult, clientii bancii vor avea acces non-stop la propriile resurse financiare si vor putea sa efectueze operatiuni bancare prin internet, de pe telefonul mobil, sau prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile in zonele 24 Banking sau la terti, precizeaza banca.

Program BRD pe 3 si 4 mai 2016

BRD-Groupe Societe Generale isi anunta clientii ca in ziua de luni, 2 mai 2016, agentiile din majoritatea centrelor comerciale din tara, precum si cea din aeroportul Henri Coanda, vor fi disponibile pentru clienti, insa acestea vor lucra conform unui program special, informeaza banca. De asemenea, pe 3 si 4 mai 2016 programul unitatilor bancare revine la normal.

In plus, in perioada Sarbatorilor Pascale, Contact Center-ul BRD va functiona sambata, intre orele 08:00 – 16:00, iar pe 1 si 2 mai vor fi disponibile optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor de serviii pe Internet si telefon.

Unitatile BT din Italia functioneaza dupa programul din Romania

In aceeasi perioada, respectiv in zilele de 30 aprilie si 2 mai, sediile Bancii Transilvania vor fi inchise. Fac exceptie agentiile din marile centre comerciale, care vor fi deschise sambata, 30 aprilie, si luni, 2 mai, in intervalul orar 12 – 17, pentru anumite tipuri de operatiuni.

Unitatile BT Italia au program normal sambata, intre orele 8:30 si 11.30, iar luni, 2 mai, aceastea vor fi inchise.

Nici unitatile Bancii Comerciale Feroviara (BCF) nu sunt deschise publicului in data de 2 mai 2016. ”Revenim la programul normal incepand cu ziua de 3 mai 2016, iar pana atunci puteti efectua cu incredere orice fel de plata sau tranzactie folosind urmatoarele modalitati: bancomatele BCF sau CEC Bank, peste 1.100, la aceleasi comisioane minime, platile cu cardul, serviciul de internet banking”, reiese dintr-un mesaj al bancii, postat pe site-ul propriu.

Programul Raiffeisen Bank pe 3 si 4 mai 2016

Raiffeisen a anunţat că zilele de 1 şi 2 mai sunt nelucrătoare, iar pe 3 si 4 mai 2016 programul revine la normal. Astfel, unităţile teritoriale retail ale BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul duminică şi luni, în zile de sărbători legale.

Raiffeisen anunţă că are închise sucursalele, inclusiv departamentul servicii clienţi (call center), cu excepţia unităţilor din cadrul hiper­mar­ke­turilor, reţelei Selgros şi al mallurilor. Clienţii băncilor îşi vor putea accesa conturile prin intermediul serviciului de internet banking şi vor putea totodată să efectueze operaţiuni bancare.

Programul revine la normal pe 3 si 4 mai 2016 si in unitatile ING, Alpha Bank, CEC Bank si Unicredit.

Stiri pe aceeasi tema

ZILE LIBERE 2016. CALENDAR RELIGIOS 2016. ZILE LIBERE SARBATORI 2016

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 26 APRILIE 2017. La Barcelona se pune doar problema scorului

Bogdan

MPFM 11 SEPTEMBRIE 2015. Roxana MPFM4 taxata pentru atitudinea manifestata in poze

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult