23.3 C
România
27 septembrie 2021
Viata bate filmul

Program banci 30 Noiembrie – 1, 2 Decembrie 2016. Program BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen, CEC de Sf. Andrei si Ziua Nationala

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE (SF. ANDREI) – 1 DECEMBRIE 2016 (ZIUA NATIONALA). Bancile vor avea un program special cu publicul in mini-vacanta de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Astfel, in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2016, unitatile bancare nu vor avea program de lucru cu clientii, cu exceptia unitatilor din aeroporturi si din marile magazine, informeaza HotWeek.ro.

Astfel, cu ocazia sarbatorilor legale de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei, bancile nu vor avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 noiembrie 2016 si respectiv 1 decembrie 2016.

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE (SF. ANDREI) – 1 DECEMBRIE 2016 (ZIUA NATIONALA). Totusi, pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2016, agentiile bancare din cea mai mare parte a centrelor comerciale din tara si agentia din aeroportul Henri Coanda vor sta la dispozitia clientilor dupa un program special.

Programul unitatilor BRD pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2016

Miercuri, 30 noiembrie si joi, 1 Decembrie 2016, sucursalele BRD din Bucuresti si din tara vor fi inchise. Potrivit unui comunicat de presa, agentiile BRD din anumite centre comerciale din tara vor fi disponibile pentru clienti. Clientii bancii vor avea in aceasta perioada la dispozitie cele peste 1.500 ATM-uri si 26.000 de POS-uri instalate la comercianti.

Programul unitatilor Raiffeisen Bank pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2016

Agentiile Raiffeisen Bank din hypermarket-uri, reteaua Selgros si mall-uri au un program special. Zilele de 30 noiembrie si 1 Decembrie 2016 sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri, reteaua Selgros si a mall-urilor.

Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura asistenta permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienti de Top si FWR.

Programul unitatilor Banca Transilvania pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2016

In zilele de Sf. Andrei si 1 Decembrie, majoritatea sediilor Bancii Transilvania vor fi inchise, cu urmatoarele exceptii: cele din mall-uri si din anumite centre comerciale. Unitatile BT din Italia vor fi inchise doar de 1 Decembrie.

Agentiile Bancii Transilvania aflate in marile centre comerciale vor fi deschise intre orele 12 si 19. Vor putea fi efectuate doar anumite operatiuni: eliberare extrase de cont; preluare cereri pentru emitere de card, reemitere de card, reemitere PIN, refuz la plata, modificare limite de tranzactii cu cardul, eliberari carduri, activare BT24 Internet Banking si Mobile Banking, preluare ordine de plata, dispozitii de transfer si dispozitii de plata externe pe baza de borderou, cu operarea acestora in urmatoarea zi lucratoare; schimb valutar la casa de schimb.

Modalitatile alternative de plata/tranzactii pe care clientii BT le au la dispozitie sunt urmatoarele: BT24 Internet Banking si Mobile Banking; BT24 Facturi; Bancomate; E-mail Payments, SMS Payments si Facebook Payments (prin BT24).

Programul unitatilor CEC pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2016

In zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2016 unitatile CEC Bank nu vor avea program de lucru cu publicul, informeaza institutia bancara.

Si unitatile Postei Romane din intreaga tara vor fi inchise miercuri – 30 noiembrie si joi – 1 decembrie 2016. Principalele spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Printre spitalele din Capitala care vor asigura urgenta se numara: Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni si Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice.

Vezi aici ce program au supermarketurile, mallurile si alte institutii de Sf. Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Zilele de 30 noiembrie, 1 si 2 decembrie) sunt zile nelucratoare pentru institutiile de stat. 

Stiri pe aceeasi tema

Poezia Salcami de Baconsky, subiect la Evaluarea Nationala 2016. Compunere despre o zi in statiune

Bogdan

ROMANII AU TALENT, 13 MARTIE 2015: EI SUNT EROII ROMANILOR! Mihalea Radulescu si Andra incing spectacolul!

Cristiana Petrariu Bota

PASTE 2016. Secrete pentru oua rosii frumoase de Paste. Cum se vopsesc ouale, fara efort

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult