Programul bancilor de Craciun 2020. Cand sunt deschise unitatile BRD intre 24 si 28 decembrie 2020
Comunicate

Programul bancilor de Craciun 2020. Cand sunt deschise unitatile BRD intre 24 si 28 decembrie 2020

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2020 – Bancile vor avea un program special in acest an adaptat sarbatorilor de Craciun. Unitatile BRD vor fi deschise publicului doar in doua zile in perioada 24 – 28 decembrie 2020, in conditiile in care Craciunul cade intr-o zi de vineri. In acelasi timp, unitatile bancare vor fi deschise publicului cu respectarea masurilor de protectie impotriva coronavirusului si a distantarii.

Unitatile BRD din Bucuresti si din tara vor fi deschise pe 24 decembrie, insa in toate cele trei zile de Craciun vor fi inchise, deoarece 25 decembrie (prima zi de Craciun) va fi intr-o vineri. Asadar, majoritatea agentiilor BRD vor fi inchise atat pe 25 decembrie 2020, cat si pe 26 si 27 decembrie.

In mod exceptional, unitatile BRD din unele centre comerciale ar putea fi deschise, dar asta in functie de localitate si de situatia pandemica. Daca vor fi deschise, atunci orarul acestor agentii BRD va fi sincronizat cu programul respectivelor centre comerciale.

Programul unitatilor BRD de Craciun 2020
Programul unitatilor BRD de Craciun 2020

In afara celor mentionate mai sus, prin Centrul de contact vor fi in continuare disponibile non-stop urmatoarele servicii:

optiunile automate de consultare sold / operatiuni
serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri
Centrul de Contact al BRD este accesibil pe urmatoarele coordonate:

0800 803803 (apel gratuit in reteaua Telekom)
+4021 302 61 61 (numar cu tarif normal apelabil din tara si strainatate)
*BANCA (*22622 – apel cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile si RCS Digi Mobil)
e-mail: mybrdcontact@brd.ro.

BRD Groupe Société Générale este o banca de top pe piata creditelor acordate clientelei de companii locale si multinationale si cel mai mare jucator pe piata romaneasca a factoringului. BRD opereaza o retea de 612 unitati si are o pozitie de lider pe piata cardurilor, cu aproximativ 2,41 milioane de carduri si o retea de acceptare de 30.000 de POS-uri si aproape 1.400 de ATM-uri. Activele totale ale bancii erau, la finalul lunii septembrie 2020, de 59,3 miliarde RON.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 138.000 de angajati in 62 de tari si peste 29 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
– Retail banking in Franta
– Retail banking international, Asigurari si Servicii financiare pentru companii
– Global Banking si Solutii pentru Investitori.

 

 

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Transporturilor – Comunicat de presa

Cristiana Petrariu Bota

Raportori ai Comisiei Europene s-au intalnit cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu

Ioana Badulescu

Termenul de depunere a formularului 200 este 25 mai 2016. Sesiuni ANAF privind declaratia privind veniturile

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult