-6.7 C
România
16 ianuarie 2021
PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Cand sunt deschise bancile din Bucuresti si din tara de Sarbatori
Social

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Cand sunt deschise bancile din Bucuresti si din tara de Sarbatori

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Toate bancile din Bucuresti si din tara vor functiona dupa un program adaptat de Craciun si Revelion. Programul complet al celor mai mari banci din Romania va veni in intampinarea nevoilor clientilor in prag de Sarbatori, astfel incat sa-si poata efectua operatiunile bancare fara impedimente in aceasta perioada aglomerata.

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Urmeaza ca bancile sa isi definitiveze programul de Craciun 2019 si Revelion 2020, mai ales ca prima zi de Craciun pica miercuri. Vom actualiza datele imediat ce vor fi transmise la redactie de reprezentantele unitatilor bancare.

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Pana acum, marile banci din Romania nu functionau in prima si a doua zi de Craciun si nici in prima zi a anului de dupa Revelion. De asemenea, in zilele de 34 decembrie si 30 ianuarie programul de functionare al bancilor este mai scurt. Vom reveni cu datele oficiale transmise de banci.

O noua minivacanta pentru bugetari?

Bugetarii ar putea avea parte de o noua minivacanta de Craciun. Ramane de vazut daca Guvernul va lua decizia de a acorda inca o zi libera pentru ca bugetarii sa se bucure de minivacanta de 5 zile.

Bugetarii ar putea avea parte de o noua minivacanta de Craciun. Prima zi de Craciun pica miercuri (25 decembrie) si a doua zi joi (26 decembrie).

Guvernul ar putea astfel sa acorde inca o zi libera pentru vineri (27 decembrie) si bugetarii s-ar putea bucura de o minivacanta de 5 zile. Bineinteles aceasta zi libera in plus ar urma sa fie recuperata fie prin prelungirea programului, fie intr-o zi de sambata.

Angajatorii sunt obligati sa compenseze orice angajat care trebuie sa lucreze in zilele de sarbatoare legala, fie acordandu-le zile libere, fie sub forma de bani. Legea prevede ca angajati au dreptul la timp liber in urmatoarele 30 de zile. In cazul in care aceasta masura nu se poate aplica, angajatii au dreptul la un spor salarial de cel putin 100% din salariul de baza.

Stiri pe aceeasi tema

Personalul nedidactic din invatamant va avea salarii majorate cu 12% de la 1 august 2015. Vezi OUG

Cristiana Petrariu Bota

Salariile pentru profesori ar putea creste chiar din acest an. Ministrul Educatiei: E una din variantele pe care le luam in calcul

Cristiana Petrariu Bota

Incidente la protestele din Piata Universitatii, protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Avatar
Mihaela 9 decembrie 2019 at 4:32 pm

In ziua de 34 decembrie nu cred ca deschide nicio banca…:/

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult