24.5 C
România
17 septembrie 2021
PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Cand sunt deschise bancile din Bucuresti si din tara de Sarbatori
Social

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Cand sunt deschise bancile din Bucuresti si din tara de Sarbatori

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Toate bancile din Bucuresti si din tara vor functiona dupa un program adaptat de Craciun si Revelion. Programul complet al celor mai mari banci din Romania va veni in intampinarea nevoilor clientilor in prag de Sarbatori, astfel incat sa-si poata efectua operatiunile bancare fara impedimente in aceasta perioada aglomerata.

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Urmeaza ca bancile sa isi definitiveze programul de Craciun 2019 si Revelion 2020, mai ales ca prima zi de Craciun pica miercuri. Vom actualiza datele imediat ce vor fi transmise la redactie de reprezentantele unitatilor bancare.

PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Pana acum, marile banci din Romania nu functionau in prima si a doua zi de Craciun si nici in prima zi a anului de dupa Revelion. De asemenea, in zilele de 34 decembrie si 30 ianuarie programul de functionare al bancilor este mai scurt. Vom reveni cu datele oficiale transmise de banci.

O noua minivacanta pentru bugetari?

Bugetarii ar putea avea parte de o noua minivacanta de Craciun. Ramane de vazut daca Guvernul va lua decizia de a acorda inca o zi libera pentru ca bugetarii sa se bucure de minivacanta de 5 zile.

Bugetarii ar putea avea parte de o noua minivacanta de Craciun. Prima zi de Craciun pica miercuri (25 decembrie) si a doua zi joi (26 decembrie).

Guvernul ar putea astfel sa acorde inca o zi libera pentru vineri (27 decembrie) si bugetarii s-ar putea bucura de o minivacanta de 5 zile. Bineinteles aceasta zi libera in plus ar urma sa fie recuperata fie prin prelungirea programului, fie intr-o zi de sambata.

Angajatorii sunt obligati sa compenseze orice angajat care trebuie sa lucreze in zilele de sarbatoare legala, fie acordandu-le zile libere, fie sub forma de bani. Legea prevede ca angajati au dreptul la timp liber in urmatoarele 30 de zile. In cazul in care aceasta masura nu se poate aplica, angajatii au dreptul la un spor salarial de cel putin 100% din salariul de baza.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul de Interne: Toate persoanele care vin in Romania din tari cu minim 500 de cazuri de coronavirus vor intra in izolare la domiciliu

Cristiana Petrariu Bota

Cutremur in Marea Neagra in apropiere de Vama Veche

Cristiana Petrariu Bota

Biochimistii, biologii si chimistii din Sanatate protesteaza la Ministerul Sanatatii fata de modificarea coeficientilor de salarizare si a celor de ierarhizare

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult