-2.9 C
România
27 noiembrie 2020
PROGRAM BANCI DE RUSALII 2015. Program BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen pe 1 iunie 2015
Viata bate filmul

PROGRAM BANCI DE RUSALII 2015. Program BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen pe 1 iunie 2015

PROGRAM BANCI DE RUSALII 2015. Program BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen pe 1 iunie 2015. Romanii au parte de o mini-vacanta de Rusalii, iar cei mai multi au ales sa plece la mare sau la munte, mai ales ca luni sarbatorim si Ziua Copilului. Daca supermarketurile sunt deschise in vacanta de Rusalii, nu acelasi lucru putem spune despre banci. Astfel, mai puteti afla ce program au bancile de Rusalii 2015, respectiv BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania.

PROGRAM BANCI DE RUSALII 2015. Program BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen pe 1 iunie 2015. Majoritatea bancilor vor fi închise luni, 1 iunie 2015, a doua zi de Rusalii, excepţie făcând unitatile bancare aflate in centre comerciale sau mall-uri. Amintim ca a doua zi de Rusalii a fost declarată zi liberă prin lege, prin urmare un număr foarte mare de români vor avea parte de o minivacanță în perioada 30 mai – 1 iunie.

PROGRAM BANCI DE RUSALII 2015. Program BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen pe 1 iunie 2015.

Astfel, unităţile BRD – Groupe Societe Generale nu vor avea luni program de lucru cu clienţii, cu excepţia majorităţii unităţilor situate in mari magazine (Auchan, Kaufland, Carrefour, Cora Lujerului), mall-uri (Plaza Romania, Euromall, Băneasa Shopping City) si in aeroportul Henri Coanda (Visa Tax).

Iti recomandam si: Program magazine si supermarketuri de Rusalii. Program 31 mai – 1 iunie 2015 Carrefour, Auchan, Kaufland, Lidl, Mega Image

Agențiile Băncii Comerciale Române BCR nu vor avea program cu publicul in ziua de 1 iunie 2015. Reprezentanții instituției bancare asigură însă că va fi asigurată alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor.

Reprezentanţii Băncii Transilvania au anuntat ca majoritatea unităţilor băncii vor fi închise luni, excepţie făcând câteva agenţii care funcţionează in anumite centre comerciale din tara.

In cazul Garanti Bank vor fi deschise luni agenţia Sun Plaza (situata in incinta mall-ului Sun Plaza) intre orele 10.00 si 21.00 si agenţia Pipera (situata in incinta mall-ului Băneasa Shopping City), intre intre orele 10.00 si 22.00. Celelalte agenţii nu vor avea program cu publicul.

Unităţile Raiffeisen Bank vor fi închise pe 1 iunie, cu excepţia celor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor. Agențiile din rețeaua Selgros vor fi deschis în intervalul orar 9-19.

Clienţii vor putea face plati cu cardul si vor putea utiliza bancomatele băncilor in aceasta perioada. Totodată, vor fi disponibile servicii precum Internet banking si call center.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 70 REZUMAT, 16 IANUARIE 2018

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI. EPISODUL 62 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Ummu locuieste temporar la casa lui Boran

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 26 REZUMAT, 7 MARTIE 2017. Vietile lui Kosem si ale copiilor sai sunt puse in pericol de sultana Halime

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult