0.1 C
România
28 noiembrie 2021
Viata bate filmul

PROGRAM BANCI DE SF. MARIA – AUGUST 2017. Programul bancilor BRD, Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania pe 14 – 15 august 2017

PROGRAM BANCI DE SF. MARIA – AUGUST 2017. Bancile vor avea un program special de Sf. Maria, respectiv marti, 15 august 2017, declarata zi libera de Guvern prin ordonanta de urgenta. Daca aveti treaba la banci precum BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank sau Alpha Bank in mini-vacanta de Sf. Maria, trebuie sa aveti in vedere programul adaptat conform Codului Muncii.

Astfel, BRD, Raiffeisen Bank, BCR, Banca Transilvania, CEC, ING si alte unitati bancare care functioneaza prin unitati teritoriale in Bucuresti si in tara vor fi inchise marti – 15 august 2017.

Asadar majoritatea bancilor nu vor avea program cu publicul pe 15 august, de Sfanta Maria, zi declarata libera de Guvern. Exceptie fac unele sucursale din centrele comerciale (supermarket-uri, mall-uri, aeroporturi etc) care vor avea avea deschise unitatile bancare.

De precizat ca luni, 14 august, unitatile bancare din Bucuresti si din tara vor avea program de lucru cu publicul.

De interes: Programul Raiffeisen Bank de Sf. Maria – 14 si 15 august 2017

Program de Ziua Marinei la Constanta – Ce evenimente sunt programate pe litoral in perioada 9 – 15 august 2017

Potrivit hotararii adoptate de Guvern, bugetarii au in total o minivacanţă de patru zile, între 12 şi 15 august, fiind declarata zi libera si data de 14 august 2017.

Ziua de 14 august a fost declarata liberă pentru a face ”o punte” între weekendul 12-13 august şi ziua de 15 august, când va fi sărbătorită Adormirea Maicii Domnului.

Codul Muncii prevede că, prin hotărâre a Guvernului, se vor stabili programe de lucru adecvate pentru unităţile sanitare şi pentru cele de alimentaţie publică, în scopul asigurării asistenţei sanitare şi, respectiv, al aprovizionării populaţiei cu produse alimentare de strictă necesitate, a căror aplicare este obligatorie.

De asemenea, salariaţii care sunt nevoiţi să lucreze în zilele declarate sărbători legale trebuie să beneficieze de timp liber corespunzător în următoarele 30 de zile. În cazul în care, din motive justificate, nu se acordă zile libere, ei trebuie să primească, pentru munca prestată în zilele de sărbătoare legală, un spor la salariul de bază, ce nu poate fi mai mic de sută la sută din salariul de bază corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.

 

Stiri pe aceeasi tema

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 7 REZUMAT, 18 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly a dovedit ca poate fi si o buna bucatareasa

Bogdan

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 121 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2017. Cevat se plange de comportamentul lui Shazi la Zeynep in fata lui Zeynep dar si a lui Ayfer

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult