PROGRAM BANCI PASTE 2015. CE PROGRAM AU BRD, BANCA TRANSILVANIA, BCR, RAIFFEISEN DE PASTE
Viata bate filmul

PROGRAM BANCI PASTE 2015. CE PROGRAM AU BRD, BANCA TRANSILVANIA, BCR, RAIFFEISEN DE PASTE

PROGRAM BANCI PASTE 2015. CE PROGRAM AU BRD, BANCA TRANSILVANIA, RAIFFEISEN DE PASTE. HotWeek.ro va prezinta mai jos ce program au bancile de Paste. De precizat ca toate bancile din Bucuresti si din tara vor functiona dupa un program normal vineri, 10 aprilie 2015, insa nu vor avea program cu publicul pe 12 si 13 aprilie, respectiv in prima si in a doua zi de Paste. Vor fi deschise de Paste doar unele unitatile bancare aflate in centrele comerciale sau in statiuni montane.

PROGRAM BCR DE PASTE 2015

Banca Comercială Română (BCR) informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 12 – 13 Aprilie 2015 (Sǎrbǎtori legale).

BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Totodată, va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale.

ITI RECOMANDAM SI: PROGRAM METROU SI RATB PASTE 2015. PROGRAM METROREX DE SARBATORI DE PASTE – INVIERE

PROGRAM BANCI PASTE 2015. În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24. Clienţii BCR au la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.000 de bancomate si 13.500 de POS.

Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare:

prin internet, utilizând Click 24 Banking BCR:

de la orice calculator, accesând 24banking.ro
de pe telefonul mobil, utilizând aplicaţiile dedicate pentru iPhone şi Android sau utilizând soluţia optimizată pentru telefoanele mobile, accesând m.24banking.ro
prin telefon, utilizand Alo 24 Banking BCR (apel gratuit InfoBCR, la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională, disponibil non-stop)
prin serviciul Tranzactii Mobile BCR (apeland *183#)
prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking sau la terţi.

PROGRAM BANCI PASTE 2015. Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank a anuntat ca nu vor avea program cu publicul în zilele de 12 – 13 Aprilie 2015, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor. In rest, programul va fi normal.

VEZI SI: Program supermarketuri de Sarbatori 10 – 15 aprilie 2015

PROGRAM BANCI PASTE 2015. BRD

In acelasi timp, BRD – Groupe Societe Generale va avea inchis in zilele de 12 si 13 aprilie 2015, unitatile bancii nu vor avea program de lucru cu clientii, cu exceptia unor unitati care vor functiona potrivit unui program special:

unitatile situate in mari magazine, mall-uri si aeroportul Henri Coanda (Visa Tax);
agentiilor Bran, Poiana Brasov si Sinaia.

PROGRAM BANCI PASTE 2015. Banca Transilvania

Potrivit reprezentantilor Bancii Transilvania, programul bancii in perioada sarbatorilor va fi urmatorul: unitatile BT vor fi inchise in zilele de 12 si 13 aprilie. Fac exceptie anumite unitati din unele centre comerciale din tara.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT, 4 OCTOMBRIE 2016. Ali afla crudul adevar pe care Savas il stia despre Haluk

Delia Ion

CAND VISEZI GANDACI. La prima vedere, nu pare a fi cel mai atractiv vis

Delia Ion

VOCEA ROMANIEI, 4 DECEMBRIE 2015: VOCEA ROMANIEI LIVE. Ei sunt concurentii cei mai buni!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult