Viata bate filmul

PROGRAM BANCI PASTE 2017. Program BRD, BCR, Raiffesen Bank pe 14, 17 si 18 mai 2017

PROGRAM BANCI DE PASTE 2017. PROGRAM BRD, BCR, RAIFFEISEN DE PASTE 14, 17 si 18 MAI 2016. De Paste, bancile din Bucuresti si din tara vor functiona dupa un program special. Unitatile bancare ale BRD, BCR si RAIFFEISEN vor fi inchise in prima si a doua zi de Paste, dar unele unitati din mall-uri vor fi deschise clientilor.

PROGRAM BANCI DE PASTE 2017. Astfel, zilele de 16 si 17 aprilie 2017 sunt nelucratoare in unitatile BRD, BCR si Raiffeisen Bank cu exceptia unitatilor din cadrul magazinelor tip hypermarket si mall care au un program special.

In zilele de 16 si 17 aprilie, Banca Comerciala Romana (BCR) nu va avea program de lucru cu publicul, dar vor functiona unitatile bancare din centrele comerciale si mall-uri.

”Ca excepţie, unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare”, se arată în comunicatul BCR.

Pe 16 si 17 aprilie 2017, unitatile Raiffeisen Bank din din Bucuresti si din tara vor fi inchise, cu exceptia unitatilor din supermarket-uri, mall-uri si reţeaua Selgros, care vor functiona dupa un program special.

”Call center-ul băncii va asigura în aceste două zile asistenţa pentru situaţii de urgenţă pentru carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online si Clienţi de Top”, se arată în comunicatul Raiffeisen.

In prima si a doua zi de Paste (16 si 17 aprilie), unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii, dar vor functiona unitatile din centrele comerciale, dupa programul acestora.

Sucursalele şi agenţiile de tip express, deschise de obicei sâmbăta, nu vor avea program de lucru cu clienţii sâmbătă 15 aprilie 2017, cu excepţia agenţiei Henri Coandă, care va fi deschisă între orele 9:00 şi 17:00”, se arată în comunicatul BRD.

Prin contact center-ului BRD, sâmbătă 15 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 14:00, echipa MyBRD Contact va fi la dispoziţia clienţilor pentru operaţiuni standard (informaţii generale/subscrieri/suport produse & servicii BRD şi operaţiuni: plăţi facturi/ transferuri intra şi interbancare).

”De sâmbătă, 15 aprilie 2017, începând cu ora 14:00 şi până marţi,18 aprilie, ora 8:00 A.M., prin Contact Center vor fi disponibile doar următoarele servicii: opţiunile automate de consultare sold/operaţiuni şi serviciile de urgenţă dedicate posesorilor de carduri şi utilizatorilor MyBRD (Net şi Mobile) / Multix / BRD@ffice”, potrivit comunicatului bancii.

Citeste si: PROGRAM SUPERMARKETURI DE PASTE 2017. Program Carrefour, Auchan, Cora pe 14, 15, 16 aprilie 2017

PROGRAM DE PASTE 2017. Program Kaufland, Mega Image si Lidl

Vezi aici si alte programe de Paste 2017

 

Stiri pe aceeasi tema

IN PUII MEI, NOIEMBRIE 2016. Malone are probleme cu stomacul la casa regala. VIDEO

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 70 REZUMAT, 12 MAI 2016. Efsun planuieste sa se razbune pe Bahar dar si pe Arda, fiul Hulyei

Delia Ion

FERMA VEDETELOR 19 MARTIE 2015. Augustin Viziru l-a provocat la duel pe Stefan Stan

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult