-6.3 C
România
23 ianuarie 2022
PROGRAM BANCI 1 DECEMBRIE 2017 - Ce program are BRD pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2017
Viata bate filmul

Program banci Rusalii – 1, 2 si 5 iunie 2017. Ce program au bancile BRD, BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania

PROGRAM BANCI DE RUSALII – 1, 2 si 5 iunie 2017. Bancile BRD, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si celelalte unitati bancare din Romania vor avea un program special de lucru cu publicul in mini-vacanta de Rusalii, respectiv pe 1, 2 si 5 iunie 2017. 

Bancile vor fi inchise, joi, 1 iunie, respectiv luni, 5 iunie, cu exceptia unor unitati din mall-uri si alte centre comerciale.

Supermarketurile vor avea program normal de Ziua Copilului si a doua zi de Rusalii. Nu se fac tranzactii bursiere, Posta nu lucreaza si nici Enelul. In urmatoarele zile nu se fac tranzactii bursiere.

„Pe data de 2 iunie se lucreaza, dar nu se tranzactioneaza, noi primim rapoarte, trimitem, doar ca nu se tranzactioneaza. Zile libere vor fi 1 si 5 iunie”, au declarat reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

De asemenea, Compania Nationala Posta Romana informeaza ca in zilele de 1, 2 si 5 iunie 2017, toate oficiile postale din mediul urban si rural vor fi inchise.

„Programul anuntat este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora zilele de joi, 1 iunie (Ziua Copilului) si luni, 5 iunie (Sarbatoarea Rusaliilor) sunt declarate zile de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Printr-o hotarare a conducerii Postei Romane si ziua de vineri, 2 iunie, a fost stabilita zi libera. Salariatii vor recupera aceasta zi de munca, sambata, 10 iunie 2017, cand toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor avea program normal de lucru”, se arata intr-un comunicat de companiei, citat de Agerpres.

Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in aceasta perioada sa inregistreze timpi mai mari de circulatie.

De asemenea, toate punctele Enel din municipiul Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise in cele trei zile, conform companiei.

Stiri pe aceeasi tema

MATRIMONIALE 20 IUNIE 2015. Andrada Dimitriu crede ca a venit momentul sa-si formeze o familie

Delia Ion

MPFM 9 IULIE 2015. Radu s-a intalnit cu Andra, o sustinatoare infocata a lui pe vremea cand era concurent MPFM4

Delia Ion

Eugenia Constantin, avocat in Baroul Bucuresti, s-a sinucis si si-a condamnat fiul, pe Rares, la moarte

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult