PROGRAM BET ARENA CAFE
Viata bate filmul

PROGRAM BET ARENA 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM BET ARENA CAFE DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA

PROGRAM BET ARENA 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM BET ARENA CAFE DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA. BET ARENA CAFE detine unul dintre pozitiile fruntase in topul celor mai importante case de pariuri din Romania datorita serviciilor de calitate cu care si-a fidelizat clientii dar si a unui program care se pliaza foarte bine pe necesitatile celor care doresc sa petreaca mai mult timp in agentiile companiei.

PROGRAM BET ARENA 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM BET ARENA CAFE DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA. Pentru minivacanta prilejuita de sarbatoarea religioasa de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala a Romaniei, BET ARENA CAFE a anuntat ca nu va avea nicio modificarea programului din agentii in comparatie cu o zilele obisnuite ale anului. Astfel, clientii fideli ai agentiei dar si cei care au descoperit de curand avantajele oferite de BET ARENA CAFE pot miza pe victoriile favoritilor dupa programul consacrat.

PROGRAM BET ARENA 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM BET ARENA CAFE DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA
joi 30 noiembrie 2017: 10:00 – 24:00
vineri 1 decembrie 2017: 10:00 – 24:00

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Ruptura sfasietoare intre Fatih si Zeynep

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 27 OCTOMBRIE 2015. Victor, in mijlocul a doua scandaluri iscate intre invitati

Delia Ion

BILETUL ZILEI 1 APRILIE 2016. Revine Astra pe primul loc al Ligii 1 sau Dinamo o ajuta pe Steaua?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult