CASA PARIURILOR
Viata bate filmul

PROGRAM CASA PARIURILOR 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA.

PROGRAM CASA PARIURILOR 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA. CASA PARIURILOR este unul dintre cele mai importanti jucatori in piata pariurilor off-line datorita retelei de agentii care acopera foarte bine atat spatiul urban cat cel rural dar si a ofertei extrem de generoase, din toate sporturile.

PROGRAM CASA PARIURILOR 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA. Conducerea CASEI PARIURILOR a anuntat si programul pentru minivacanta prilejuita cu ocazia sarbatorii religioase de Sfantul Andrei si a zilei festive de Ziua Nationala a Romaniei. Este bine de stiut ca toate punctele de lucru ale CASEI PARIURILOR functioneaza pe parcursul minivacantei fara nicio modificre fata de programul obisnuit.

PROGRAM CASA PARIURILOR 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA. Astfel, clientii obisnuiti ai acestei case de pariuri dar si cei care descopera acum ofertele de la CASA PARIURILOR pot miza pe succesele favoritilor ca intr-o i obisnuita a anului.

PROGRAM CASA PARIURILOR 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA. 
30 noiembrie 2017. 10:00-22:00
1 decembrie 2017. 10:00-22:00

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EP. 104. REZUMAT BAHAR, 29 IULIE 2016. Efsun si Arda au parte de o surpriza de proportii

Cristiana Petrariu Bota

Andreea Botu, la NEXT STAR. Andreea este din Stefan cel Mare, Neamt, si este cel mai frumos culegator de traditii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult