PROGRAM DE CRACIUN 2015. Sarbatori pline de surprize la La City Park Mall. Targul lui Mos Craciun pana pe 23 decembrie 2015
Viata bate filmul

PROGRAM DE CRACIUN 2015. Sarbatori pline de surprize la La City Park Mall. Targul lui Mos Craciun pana pe 23 decembrie 2015

PROGRAM DE CRACIUN 2015. Sarbatori pline de surprize la La City Park Mall din Constanta. Targul lui Mos Craciun va asteapta pana pe 23 decembrie 2015 cu o multime de activitati festive si pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care va ajuta sa intrati în spiritul sărbătorilor cum se cuvine! In fiecare zi pana la Craciun, City Park Mall te aștepta cu un program special.

PROGRAM DE CRACIUN 2015. Târgul de Crăciun

Până pe 23 decembrie, la City Park Mall poposește Târgul lui Moș Crăciun! Deschis zilnic, între orele 10:00-22:00, te așteaptă cu bunătăți, decorațiuni hand made și bijuterii numai bune de făcut cadou celor dragi.

PROGRAM DE CRACIUN 2015. Hai să îi întâlnim pe Crăciuneii veseli!

Fanfara Crăciuneilor va cânta și ne va încânta în City Park Mall!

PROGRAM DE CRACIUN 2015. Moș Crăciun vine să îi cunoască pe copii! 

Moșul va sta pe tronul adus tocmai din Laponia și va face cunoștință cu cei mici și le va împărți cadouri copiilor!

PROGRAM DE CRACIUN 2015. Concert simfonic 

Un cvartet special ne va încânta cu un concert care ne va ajuta să intrăm complet în spiritul sărbătorilor!

PROGRAM DE CRACIUN 2015. Ateliere distractive pentru cei mici

Ajutoarele lui Moș Crăciun (Prințesa Elsa, Crăciunița, Crăiasa Zăpezii și Spiridușul) le vor arăta celor mici toate formele ingenioase în care se pot modela baloanele.

Specialiștii de face-painting îi vor ajuta pe cei mici să se transforme prin machiaj în personajele lor preferate. Ne fotografiem într-un studio special plin cu costume crăciunești – cam pentru toate personajele de Crăciun la care te-ai putea gândi: spiriduși, elfi, îngerași, Moș Crăciuni sau simpaticii reni.

PROGRAM DE CRACIUN 2015. La atelierele de creație, cei mici vor picta figurine cu tematică de Crăciun cu personajele preferate… Iar la atelierele Coca-Cola, copiii vor învăța să confecționeze și picteze propriile globuri și decorațiuni pentru brad!

La City Park Mall, ne așteaptă un sezon de sărbători plin de tot ce e mai frumos și mai distractiv! Hai să ne bucurăm de Crăciun împreună!

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 15 IANUARIE 2016. Adriana a facut noi precizari in legatura cu relatia avuta cu fostul ei iubit

Delia Ion

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2015. Previziuni astrologice pentru ziua de joi!

Delia Ion

NEXT STAR, 17 NOIEMBRIE 2016. VIDEO. Cristina Tic Chilimen este castigatoarea Next Star in ultima editie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult