9.1 C
România
27 noiembrie 2021
Stiri locale

Program la Banca Transilvania de Sf. Maria – 14 si 15 august 2017

PROGRAM BANCI SF. MARIA – 14 SI 15 AUGUST 2017. In minivacanta de Sfanta Maria, bancile functioneaza dupa un program special cu publicul. Si Banca Transilvania va avea un program adaptat Codului Munci de Sf. Maria, respectiv in zilele de 14 si 15  august 2017.

Potrivit unui anunt al bancii postat pe pagina sa de socializare, unitatile Bancii Transilvania vor fi deschise publicului luni, 14 august 2017, dar vor fi inchise marti, 15 august 2017.

Pentru ca se apropie 15 August, iata detalii despre programul BT: majoritatea agentiilor si sucursalelor vor fi inchise, dar …. piiiing ….Sediile BT din centrele comerciale vor fi deschise intre orele 10 si 19.

Luni, 14 august, ne vedem ca de obicei, cu #ZamBT. Cu alte cuvinte, avem program normal„, este anuntul postat de Banca Transilvania pe pagina de socializare.

De interes: Vezi aici programul tuturor bancilor de Sf. Maria 2017

Programul Raiffeisen Bank de Sf. Maria – 14 si 15 august 2017

Stiri pe aceeasi tema

Accident in Pasajul Baneasa din Bucuresti, traficul spre Otopeni este ingreunat

Cristiana Petrariu Bota

Catalin Denciu este medicul care si-a riscat viata pentru pacientii de la Spitalul Judetean Neamt

Teodora Badescu

Incident electoral in Botosani. A murit inecat cu un mic la lansarea candidatului PNL

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult