PROGRAM CARREFOUR CRACIUN 2018 - REVELION 2019.
Viata bate filmul

Program supermarket Carrefour de Craciun 2019. Orar de functionare pe 24, 25, 26 decembrie 2019 la magazinele Carrefour

PROGRAM SUPERMARKET CARREFOUR CRACIUN 2019 – Magazinele Carrefour vor avea un program special in perioada de Craciun, astfel incat romanii sa isi poata achizitiona cele necesare sarbatorilor in timp util.

Potrivit orarului de functionare, supermarketurile Carrefour vor fi deschise in anumite intervale, in functie de locatie si vor functiona dupa un program special.

PROGRAM SUPERMARKET CARREFOUR CRACIUN 2019. Tot de Craciun, romanii ar putea avea partea de o minivacanta de cinci zile. Prima zi de Craciun, 25 decembrie si a doua zi, 26 decembrie, sunt zile libere, potrivit Codului Muncii, iar in acest an pica miercuri si joi.  

Iti recomandam si: PROGRAM BANCI DE CRACIUN 2019 SI REVELION 2020. Cand sunt deschise bancile din Bucuresti si din tara de Sarbatori

Astfel, Guvernul ar putea lua decizia de a acorda bugetarilor inca o zi libera, respectiv vineri, 27 decembrie. Astfel, bugetarii se vor bucura de o minivacanta de cinci zile, intre 25 si 29 decembrie (miercuri – luni). 

PROGRAM SUPERMARKET CARREFOUR CRACIUN 2019. Pentru a veni in intampinarea romanilor care vor avea timp liber, conducerea lantului de magazine Carrefour a stabilit ca programul de Craciun 2019 va fi unul special.

Prima zi de Craciun, 25 decembrie si a doua zi, 26 decembrie, sunt zile libere, potrivit Codului Muncii, iar in acest an pica miercuri si joi.

Crestinii celebreaza Craciunul, sarbatoarea Nasterii Domnului, in fiecare an, pe 25 decembrie. Exista multe traditii si obiceiuri legate de acest eveniment si, chiar daca unele dintre ele au fost inlocuite, multe altele s-au pastrat. 

In data de 20 decembrie, odata cu Ignatul, cand se taie porcul, se intra in sarbatorile de iarna. Din aceasta zi si pana la Craciun, incepe umblatul cu capra, turca sau brezaia, o masca cu cap de animal, cu scopul de a aduce rodnicie recoltelor si bunastare animalelor din ograda. 

Stiri pe aceeasi tema

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 12 MARTIE 2015. Mirela Boureanu Vaida revine in fata fanilor MPFM4 pe data de 16 martie

Delia Ion

MPFM 7 APRILIE 2015. Radu, reactie incredibila de furie la adresa Andradei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult