2.6 C
România
24 noiembrie 2020
PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE - 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA
Viata bate filmul

PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA

PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA. Romanii au parte de o mini-vacanta prelungita cu prilejul Zilei Nationale. Sambata a inceput mini-vacanta de 1 Decembrie, astfel ca zilele de 28, 29, 30 noiembrie si 1 decembrie sunt zile libere. Bancile nu au program cu publicul in zilele de luni (30 noiembrie) si marti (1 decembrie 2015), insa supermarketurile si hipermarketurile din Bucuresti si din tara vor fi deschise.

Asadar, marile magazine vor functiona dupa un program normal pe 30 noiembrie si 1 decembrie, de Ziua Nationala.

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU BRD, BCR, RAIFFEISEN DE SF. ANDREI SI ZIUA NATIONALA

PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA. Marile magazine din Bucuresti si din tara au luat decizia de a functiona in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor. Toate supermarketurile si hipermarketurile vor functiona dupa un program normal, astfel ca toti cei care sunt liberi in aceste zile vor putea sa-si faca cumparaturile in voie.

 PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA. Asadar, oriunde ati fi, nu trebuie sa va faceti griji ca de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala nu veti gasi magazine deschise. Toate vor avea program normal de lucru!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 APRILIE 2015. Catalina: Imi doresc sa formez o familie cu Petru!

Delia Ion

GUNES, EP 9 REZUMAT 26 AUGUST 2016. Haluk sufera un accident, Nazli se departeaza de Savas

Cristiana Petrariu Bota

GALA BRAVO AI STIL, 9 FEBRUARIE 2019. VIDEO. Scandal dupa eliminarea de sambata. Se schimba ora de difuzare!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult