24.5 C
România
17 septembrie 2021
PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE - 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA
Viata bate filmul

PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA

PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA. Romanii au parte de o mini-vacanta prelungita cu prilejul Zilei Nationale. Sambata a inceput mini-vacanta de 1 Decembrie, astfel ca zilele de 28, 29, 30 noiembrie si 1 decembrie sunt zile libere. Bancile nu au program cu publicul in zilele de luni (30 noiembrie) si marti (1 decembrie 2015), insa supermarketurile si hipermarketurile din Bucuresti si din tara vor fi deschise.

Asadar, marile magazine vor functiona dupa un program normal pe 30 noiembrie si 1 decembrie, de Ziua Nationala.

PROGRAM BANCI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU BRD, BCR, RAIFFEISEN DE SF. ANDREI SI ZIUA NATIONALA

PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA. Marile magazine din Bucuresti si din tara au luat decizia de a functiona in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor. Toate supermarketurile si hipermarketurile vor functiona dupa un program normal, astfel ca toti cei care sunt liberi in aceste zile vor putea sa-si faca cumparaturile in voie.

 PROGRAM SUPERMARKETURI 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2015. CE PROGRAM AU MAGAZINELE DE ZIUA NATIONALA. Asadar, oriunde ati fi, nu trebuie sa va faceti griji ca de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala nu veti gasi magazine deschise. Toate vor avea program normal de lucru!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 2. Iulia, una dintre prezentele atragatoare ale stagiunii, s-a logodit dupa o relatie de doi ani

Delia Ion

BILETUL ZILEI 17 NOIEMBRIE 2016. Astra si Dinamo isi vor pastra pofta de goluri din intalnirile directe?

Bogdan

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 REZUMAT, 19 OCTOMBRIE 2016. Elif afla ca este mama biologica a copilului

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult