Viata bate filmul

PROGRAM SUPERMARKETURI RUSALII 2016. Program pe 19 – 20 iunie 2016 in Carrefour, Mega Image, Auchan, Kaufland, Lidl

PROGRAM SUPERMARKETURI RUSALII 2016. PROGRAM MAGAZINE PE 19 SI 20 IUNIE 2016. Mjoritatea supermarketurilor si magazinelor vor avea program normal cu publicul de Rusalii, respectiv in zilele de 19 si 20 iunie 2016. Sarbatoarea de RUSALII este marcata in fiecare an la 50 de zile de la sarbatoarea de Paste.

In 2016, Rusaliile sunt sarbatorite in zilele de 19 iunie – 20 iunie, respectiv duminica si luni. Supermarketurile din Bucuresti si din tara vor avea, ca si anul trecut, program normal de Rusalii, venind astfel in intampinarea nevoilor romanilor, care cei mai multi in cele doua zile. O mare parte dintre ei a ales sa-si petreaca mini-vacanta pe litoral, mai ales ca vremea este deosebit de calda si preturile inca nu au crescut la cazare.

PROGRAM SUPERMARKETURI RUSALII 2016. PROGRAM MAGAZINE PE 19 SI 20 IUNIE 2016. Astfel, principalele supermaket-uri Carrefour, Mega Image, Auchan, Kaufland, Lidl vor functiona dupa un program normal de lucru cu clientii in perioada 19 – 20 iunie 2016. In minivacanta de Rusalii au program normal si magazinele Profi si Dedeman.

Si mall-uri precum SUN PLAZA, AFI PALACE COTROCENI, PLAZA ROMÂNIA, BUCUREŞTI MALL, BĂNEASA SHOPPING CITY si MEGA MALL BUCUREȘTI vor avea program normal de Rusalii.

PROGRAM SUPERMARKETURI DE RUSALII 2016. Nu uitati ca centrele comerciale din Bucuresti continua seria evenimentelor dedicate fotbalului si EURO 2016.

Magazinele din Promenada se vor inchide la ora 22:00, dar vor ramane deschise pana la miezul noptii restaurantele si cafenelele din zona food-court. De asemenea, microbistii pot vedea pe terasa de pe acoperisul mall-ului meciurile din zilele respective.

Si Sun Plaza are program normal, adica 10:00 – 22:00, in aceasta perioada. Pasionatii de fotbal pot urmari EURO 2016 fie pe un ecran indoor full HD, situat in zona restaurantelor, fie pe ecranul de pe terasa exterioara, de la etajul 1. Iar cei pofticiosi pot ramane in zona food court, sambata, pana la miezul noptii, iar duminica si luni pana la 23:00.

Plaza Romania si Bucuresti Mall au, de asemenea, program normal in a doua zi de Rusalii. Asta inseamna ca magazinele se deschid la 10:00 si se inchid la 22:00, cinematograful se inchide la 23:00, iar restaurantele din zona de food court la 24:00.

In Mega Mall poti merge de la 10:00 in magazinele de imbracaminte si incaltaminte pana la 22:00, iar supermarketul Carrefour se deschide de la 8:00 si se inchide la 23:00, ora pana la care poti vedea si un film la Cinema City. Daca esti pasionat de fotbal, poti vedea EURO 2016 pe un ecran aflat la ultimul etaj al centrului comercial.

AFI Palace Cotroceni isi deschide portile de la 10:00, magazinele se inchid la 22:00, iar zonele cu activitati recreative la 23:30.

BANCILE VOR FI INCHISE DE RUSALII

Nu uitati ca situatia nu este valabila si pentru banci, care nu vor avea program de lucru cu publicul pe 19 si 20 iunie 2016, de Rusalii.

VEZI AICI CE PROGRAM AU BANCILE DE RUSALII 2016

RUSALII, 19 – 20 IUNIE 2016. Zile libere pentru angajati. Traditii si superstitii de Rusalii

Rusaliile reprezinta o sarbatoare foarte importanta la romani care pica mereu duminica si lunea. Nu uita ca de RUSALII va trebui sa respecti cateva traditii, ca sa-ti mearga bine.

In Duminica Rusaliilor nu e bine sa te urci in arbori sau in locuri inalte si nici sa calatoresti departe de casa. La poarta si in casa se pun flori, frunze de tei sau de nuc. De Rusalii nu te certa cu nimeni, pentru ca poti atrage atentia Ielelor asupra ta, ceea ce iti va provoca necaz.


Related posts

BILETUL ZILEI 6 IANUARIE 2017. Partida in La Liga dar si meciuri in cupele nationale din Franta si Anglia

Bogdan

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 45 REZUMAT, 6 NOIEMBRIE 2015. Nezahat se casatoreste cu Asim iar Faiz incepe sa aiba remuscari pentru alungarea de acasa a lui Neriman

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 MARTIE 2016. Cearta de pomina intre Valentin si Florin care nu a putut fi intrerupta nici de incheierea emisiunii desfasurate in direct

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult