PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Program evenimente pentru copii
Viata bate filmul

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Program evenimente pentru copii

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Bucurestenii au parte de mai multe evenimente de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2015. In Bucuresti sunt organizate evenimente atat in Parcul Cismigiu, cat si in Herastrau, in  Piata Constitutiei si la Palatul Mogosoaia. In programul de Ziua Copilului sunt mentionate evenimente artistice, de teatru si culturale. Ziua copilului (numită și Ziua internațională a copilului) este în multe țări o sărbătoare pentru copii. Ea se sărbătorește la date diferite în țări diferite. În România, ziua se sărbătorește în fiecare an pe data de 1 iunie. Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925. 

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. „Zilele copilăriei noastre”, cea de-a 16-a ediție a „Grădinii cu Artiști” din Parcul Grădina Icoanei îi așteaptă pe cei mici să se bucure de copilărie, iar adulții sunt invitați să fie copii alături de cei mici. În weekendul 30 – 31 mai, în Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2, vă așteaptă distracție pe cinste de dimineață, de la 11:00 până pe înserat, la orele 20:00.

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. În ultimul weekend din luna mai toți adulții sunt invitați să redevină copii. De acest lucru vor avea grijă de asta cei de la Nefiresc, care promit jocuri precum: „De-a v-aţi ascunselea”, „Leapșa”, „Șotron”, „Frunza”, „Mima”, „Tară, tară, vrem ostași”, „Rațele și vânătorii”, „Lapte gros”.

Iti recomandam si: Programul complet al evenimentelor de 1 iunie in Bucuresti. Spectacole pentru copii in Parcul Herastrau, Cismigiu, Piata Constitutiei si la Palatul Mogosoaia

Voluntarii de la Asociația Red Panda vor fi prezenți în Grădina Icoanei cu pisici și căței cu chef de joacă, care abia așteaptă să fie adoptați. Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

„Pentru momentele de respiro vă invităm în spațiul de la Creative Arts unde vă veți putea juca tot ce se punea pe hârtie odinioară: X și O, Spânzurătoarea, avionele și multe altele. Când copiii vor termina pasta de la pixuri, îi va aștepta o mână dibace care să-i picteze pe față”, anunță organizatorii.

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Nu există sărbătoare fără muzică și dans, așa că micuții din trupa Rall’s Band vor alege cele mai antrenante ritmuri prin care vor invita toți copiii la dans.

Nefiresc mai organizează și un jam session la care fiecare va aduce de acasă tobe, farfurii, linguri, furculițe, sticle și borcane, mese din lemn și tot ce mai găsește, iar cu aceste „instrumente” vom compune o melodie care sigur va ajunge hit.

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Board gaming-ul nu trebuie să aibă loc numai în casă. La Grădina cu Artiști vei putea juca liniștit Dixit sau Saboteur, în timp ce soarele te mângâie ușor pe față. Iar dacă îți va plăcea vreun joc, îl vei putea cumpăra pe loc direct de la standul Creative Board gaming.

Artista Alina Manole, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, prezintă expoziția personală intitulată „… de poveste”, în cadrul căreia pot să fie văzute lucrări ce prezintă animale din universul poveștilor copilăriei: inorogii, vulpi, păsări. Pe lângă elementele animale, artista a introdus și motive de artă tradițională românească, ce fac trimitere la timpurile când poveștile reprezentau cu adevărat un univers fascinant pentru toți copiii.

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Meșterii de la Ch’Artist vor susține un atelier de ceramică ce va avea lipici la copii, ca de fiecare dată. După cum îi spune și numele atelierului, cei mici vor putea modela în lut, pe care apoi îl vor picta. Special pentru cei mici, Micul Dac va organiza un atelier de mandale dacice. Copiii vor desena și vor colora în premieră mandale din volumul 2 al revistei Micul Dac.

Cei de la Wood Be Nice vor completa peisajul din Grădina Icoanei cu proiectul lor „Suntem Fluturi”, adică fotografie, colaj și grafică, totul pe lemn și os.

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, IN BUCURESTI. Grădina cu Artişti îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie. Totodată, în mijlocul aglomeraţiei cotidiene, „Grădina cu Artişti” doreşte să ofere tuturor o alternativă de petrecere a timpului liber într-un spaţiu boem de relaxare şi bună-dispoziţie.

PROGRAM ZIUA COPILULUI, 1 IUNIE 2015, ÎN BUCUREȘTI. 

Cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, Primaria Capitalei, prin Proedus, Arcub si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, organizeaza o serie de evenimente destinate celor mici, atat in Parcul Herastrau, cat si in Cismigiu, Piata Constitutiei si Palatul Mogosoaia.

Stiri pe aceeasi tema

Florin, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu, mesaj emotionant pentru cea mai pretioasa femeie din viata lui

Ioana Badulescu

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

LAURA BRETAN IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur de la Pavel Bartos si Smiley

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult