Statiunea Venus
Turism

Programul Litoralul pentru Toti 2017 ofera sejururi la preturi mici in perioada 28 august – 1 octombrie 2017

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) deruleaza programul ‘Litoralul pentru Toti’, editia de toamna 2017, in perioada 28 august – 1 octombrie 2017, cu posibilitatea de prelungire, a anuntat FPTR intr-un comunicat transmis presei.

‘Programul special ‘Litoralul pentru Toti’ suscita de la an la an un interes crescand din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la preturi foarte avantajoase. Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia din primavara 2017, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare’, mentioneaza sursa citata.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie tarifele maximale pentru aceasta editie la sejur 6 nopti/persoana ajung pana la 205 lei la Hotel 1*, fara mic dejun, 235 lei / la Hotel 2*, fara mic dejun, 265 lei la Hotel 3*, fara mic dejun, 315 lei la Hotel 2* cu mic dejun, 425 lei la Hotel 3* cu mic dejun, 485 lei la Hotel 4*, cu mic dejun, 605 lei la Hotel 5 *, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru aceasta editie pornesc de la 159 lei de persoana pentru un Hotel de o stea, fara mic dejun, si ajung la 469 lei pentru un Hotel de 5 stele cu mic dejun.

‘Sejurul minim este de 6 nopti, dar se pot valorifica si sejururi mai mari de 6 nopti. Pentru prestatorii care ofera servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilita de fiecare prestator in parte. Sejururile achitate nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite decat in conditiile legii. Oferta va fi valorificata numai prin agentiile de turism, relatia contractuala realizandu-se intre agentie si turist, respectiv intre hotel si agentie. Referitor la tarifele practicate, mentionam ca FPTR propune pastrarea tarifelor de la editia precedenta, precum si diferentierea pe fiecare categorie de clasificare si intre statiunile din nordul si sudul litoralului’, mentioneaza Federatia.

Negocierea tarifelor si a comisioanelor se face de catre fiecare prestator in parte cu fiecare agentie partenera prin incheierea unui contract, anexa la contract sau conventie. Organizatiile implicate in lansarea acestui program vor face numai propuneri de tarife si comisioane maximale. Comisionul recomandat pentru agentiile de turism va fi de aproximativ 15% incluzand TVA. Taxele locale se achita separat, de catre turist, la receptia hotelului.

Sistemul de vanzare a programului ‘Litoralul pentru Toti’ este primul venit, primul servit.

Stiri pe aceeasi tema

Cascada Bigar din Caras Severin. FOTO-VIDEO cu cea mai frumoasa cascada din lume

Bogdan

Grecia elimină carantina obligatorie pentru turiştii din UE, Marea Britanie, SUA, Israel, Serbia şi Emiratele Arabe Unite

Cristiana Petrariu Bota

Proiect de modernizare a statiunii Neptun – Olimp cu fonduri europene

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult