Economie

PROGRAMUL RABLA 2015. In acest an sunt alocate 25.000 de tichete

Programul Rabla va continua si in anul 2015 si va redebuta incepand cu luna martie. Etapa din acest an include repartizarea a 25.000 de tichete care ar urma sa fie utilizate pentru achizitia de masini noi.

Conditia minima pentru a intra in posesia unui tichet este oferirea spre casare a unui automobil mai vechi de opt ani.

Valoarea unui voucher este de 6.500 lei in conditiile in care fondul total alocat acestui program este de 200 milioane lei. Bugetul alocat pentru acest an prevede si cateva bonusuri acordate celor care urmeaza sa achizitioneze masini mai putin poluante, electrice si hibride.

Sistemul de tichete electronice se pastreaza, la fel ca anul trecut. In acest sunt mai simple si mai sigure procedurile de casare a masinilor vechi, respectiv de alocare, eventual, transferare a tichetului (electronic) obtinut in urma casarii.

Pentru persoane fizice sunt alocate 20.000 tichete (+3.000 tichete fata de anul trecut), iar pentru cele juridice 5.000 tichete (+2.000 tichete fata de 2014), a anuntat luni, 16 februarie, Gratiela Gavrilescu, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor (MNAP), intr-o conferinta de presa.

Stiri pe aceeasi tema

Contributia la sanatate, obligatorie. Romanii fara venituri vor plati 57 de lei pe luna

Cristiana Petrariu Bota

Tara cu cele mai mari salarii din Europa

Cristiana Petrariu Bota

Premiul Nobel pentru Economie pe 2015, castigat de americanul Angus Deaton

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult