Nu mai sunt bani de pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat: Guvernul traieste pe datorie!
Breaking News

Proiectul de BUGET pe 2016 a fost aprobat in sedinta de Guvern

Proiectul de BUGET pe 2016 a fost aprobat in sedinta de Guvern. Purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, a anuntat, miercuri, ca Guvernul a dat unda verde proiectului de lege privind bugetul de stat pe 2016 si ca urmeaza o dezbatere cu societatea civila proiectul de buget.

Dan Suciu a explicat că la ora 14,00 va avea loc o dezbatere cu reprezentanții societății civile, organizată de ministrul delegat pentru Consultare Publică și Dialog Social.

Iti recomandam: BUGET 2016. Care sunt ministerele care primesc cei mai multi bani de la buget

Potrivit lui Dan Suciu, participanții la această dezbatere au trimis propunerile lor care au fost luate în considerare de experți și miniștri, unele dintre ele fiind incluse în proiectul de buget.

Vezi si: BUGET 2016. Dezbatere la Guvern pe tema proiectului de buget pe 2016

„Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic (MCPDC) vă invită la dezbaterea publică despre structura și prioritățile proiectului de Buget 2016, miercuri 9 decembrie a.c. între orele 14:00 – 16:00, la Palatul Victoria, str. Piața Victoriei, nr. 1. Promovarea principalelor priorități sectoriale de investiții pentru 2016 fiind importantă pentru Guvern, în paralel cu prezentarea, de către Ministrul Finanțelor Publice – Anca Dragu, a structurii generale a Bugetului pentru anul următor, organizatorii au invitat la eveniment și trei dintre membrii Cabinetului, Ministrul Transporturilor – Dan Costescu, Ministrul Fondurilor Europene – Aura Răducu și Ministrul Agriculturii – Achim Irimescu, fiind pentru prima dată când membrii Guvernului dialoghează cu cetățenii în acest format. Selecția Miniștrilor – invitați s-a făcut în raport cu tematica mesajelor primite pe adresa ministerelor cu privire la prioritățile Bugetului pentru 2016″, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Articole asemănătoare

Laura Codruta Kovesi, un nou mandat in fruntea DNA. Decretul de numire, in Monitorul Oficial

Lucy Ionesco

Zi istorica la Washington! Donald Trump devine al treilea presedinte american pus sub acuzare pentru fapte pasibile de destituire

Lucy Ionesco

SALARIZARE 2017. Parlamentul a votat cresterea salariilor! Salariul de baza in invatamant, mai mare cu 15% incepand cu 1 ianuarie 2017

Bogdan