6.1 C
România
27 februarie 2021
Ministerul Justitiei
Social

Proiectul de lege prin care va fi posibila confiscarea extinsa a averilor, elaborat de Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri, într-o conferinta de presa, ca ministerul a elaborat proiectul de lege prin care va fi posibila confiscarea extinsa a averilor. Toder a mai anuntat ca Ministerul Justitiei a elaborat si proiectul de lege privind modificarea Codului penal si Codului de procedura penala, pentru punerea lor in acord cu deciziile CCR. 

Tudorel Toader a precizat ca Ministerul Justitiei a elaborat proiectul de lege prinvind transpunerea directivei pentru confiscarea extinsa, in conditiile in care termenul a expirat si Romania este in procedura de infringement.

„Am elaborat de asemenea proiectul de lege privind transpunerea directivei europene privind confiscarea extinsa. Termenul a expirat de multa vreme, riscam sanctiuni si cu prioritate am elaborat proiectul de transpunere a acestei directive”, a declarat Tudorel Toader, intr-o conferinta de presa organizata miercuri dimineata.

Stiri pe aceeasi tema

1 DECEMBRIE, ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Programul evenimentelor din Bucuresti si Alba Iulia

Ioana Badulescu

NOUL COD RUTIER 2016: Permisul auto poate fi suspendat la cererea medicului de familie

Cristiana Petrariu Bota

Comisia de la Venetia, raspuns pentru CCR: Libertatea de exprimare este o valoare fundamentala intr-un stat democratic, dar cei aflati in functii publice trebuie sa se abtina in critici

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult