Proiectul de rectificare bugetara va fi prezentat, astazi, de premierul Viorica Dancila: Sunt in plus 6 miliarde de lei

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 2, 2018 16:24

Proiectul de rectificare bugetara va fi prezentat, astazi, de premierul Viorica Dancila: Sunt in plus 6 miliarde de lei

Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de guvern, ca in aceasta seara va prezenta proiectul de rectificare bugetara, urmand ca ordonanta de rectificare sa fie adoptata dupa minivacanta de Adormirea Maicii Domnului. Sefa Executivului sustine ca este vorba despre o rectificare pozitiva si ca la bugetul consolidat sunt plus 6 miliarde de lei.

“Legat de rectificarea bugetara, vreau sa va spun ca avem o rectificare bugetara pozitiva, avem venituri in plus la bugetul general consolidat per sold de aproape 6 miliarde de lei.

La ora 19:00, voi prezenta detaliile rectificarii bugetare, ordonanta de rectificare va fi adoptat in a doua jumatate a lunii august”, a anuntat Viorica Dancila.

Rectificarea bugetara trebuia facuta, dupa cum anuntase ministrul de Finante Eugen Teodorovici, la finalul lunii iulie. Insa se pare ca discutiile au fost aprinse in cadrul Executivului si oficialii nu au cazut de acord pe cum sa fie impartiti banii, astfel ca decizia a fost putin amanata.

Anuntul de astazi al lui Dancila vine dupa ce cu putin timp inainte de sedinta de guvern, la Palatul Victoria s-au prezentat presedintii partidelor de coalitie, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.