-5.2 C
România
2 decembrie 2020
Protest al minerilor la Targu Jiu, angajatii cer sa nu fie concediati si sa nu le fie taiate salariile
Social

Protest al minerilor din Oltenia in fata Guvernului, nemultumiti de concedierile anuntate

Minerii din Oltenia participa, luni dimineata, la un protest in Piata Victoriei din Bucuresti. Marsul reuneste aproximativ 300 de mineri, multi dintre ei venind pe jos in Capitala nu mai putin de 300 de km. Multi au rani la picioare si vor avea nevoie de ingrijirile medicilor.

Minerii care participa la protest sunt nemultumiti de concedierile anuntate. Aproximativ 2.000 de oameni ar urma sa fie disponibilizati pana in luna iunie.

Minerii ar urma sa se intalneasca cu reprezentantii Guvernului, respectiv cu vicepremierul Costin Borc, la ora 12.00.

Marsul Disperarii se incheie la Guvern. Minerii de la Rovinari au ajuns in fata Palatului Victoria in jurul orei 10.15 si s-au intins pe iarba, obositi de drumul lung.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Biserica Ortodoxa sustine ca Regele Mihai nu poate fi trecut in randul sfintilor: Canonizarea se face strict pe criterii religioase

Ioana Badulescu

4 cutremure intr-o singura zi in Romania! INFP ne spune daca sunt motive de ingrijorare

Corina Alexandru

APMGR: Mii de medicamente ieftine ar urma sa fie scoase din productie sau delistate in perioada imediat urmatoare

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult