PROTEST DIAPORA. Prima coloana de masini se indreapta spre Cluj. Participant: Nu ascultati ce spun ca nu vine nimeni, sute de oameni suntem aici
Social

PROTEST DIAPORA. Prima coloana de masini se indreapta spre Cluj. Participant: Nu ascultati ce spun ca nu vine nimeni, sute de oameni suntem aici

PROTEST DIASPORA – Coloana de mașini cu români din Diaspora veniți în țară pentru mitingul din 10 august și care a ajuns miercuri seara în Vama Borș se afla joi în Huedin, îndreptându-se spre Cluj. Participantii dezmint zvonurile potrivit carora nu ar veni nimeni la protest si sustin ca sunt sute de oameni.

Coloana de de mașini cu români din Diaspora a ajuns miercuri seara în Vama Borș, unde a fost întâmpinată de de câteva zeci de persoane.

„Nu ascultați de hoții aștia care zic ca nu vine nimeni, sute de oameni suntem aici”, afirmă Mario Mocanu, unul dintre participanți, într-un videoclip postat pe grupul de Facebook Diaspora Europeană.

Zeci de oameni scandau „Sunteți un partid de hoți, de corupți și mafioți” și „Uniți salvăm toată România”.

Coloana de câteva zeci de mașini are ca rută, potrivit sursei citate, Oradea – Huedin – Cluj – Tg Mureș – Brașov – București, unde este programat vineri mitingul Diasporei, în Piața Victoriei.

Amintim ca Primăria Capitalei a precizat că manifestaţia anunţată pentru vineri, în Piaţa Victoriei, nu are organizatori, pentru că niciunul dintre cei care au anunţat autorităţile că organizează protestul nu a vrut să semneze protocolul cu municipalitatea. Primăria susţine că posibilitatea de a formula doar notificări către autorităţile publice despre organizarea unor eveniment nu este prevăzută de lege.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Educatiei a aprobat criteriile de acordare a gradatiei de merit pentru profesori. Calendarul concursului

Ioana Badulescu

Probleme cu un avion Ryanair care plecase de la Bucuresti cu destinatia Londra

Cristiana Petrariu Bota

Ambasadorul SUA Hans Klemm si sotia sa, Mari, au vizitat manastirile din Bucovina

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult