PROTEST. Grefierii din instante si parchete nu lucreaza vineri, pana la ora 13
Social

PROTEST. Grefierii din instante si parchete nu lucreaza vineri, pana la ora 13

Protest in Justitie! Grefierii din instantele si parchetele din toata tara, inclusiv din Bucuresti, nu lucreaza vineri, pana la ora 13.00. Grefierii isi intrerup activitatea vineri intre orele intre orele 10:00 – 13:00 si picheteaza Ministerul Justitiei, precum si sediile instantelor sau parchetelor,nemultumiti ca nu le sunt recunoscute drepturile si interesele.

Astfel, si-au intrerupt activitatea grefierii, grefierii arhivari si registratori, grefierii statisticieni si grefierii documentaristi din cadrul instantelor si parchetelor de pe langa acestea din Bucuresti si din tara.

„Pentru recunoasterea, apararea drepturilor si intereselor categoriei profesionale a grefierilor, grefieri arhivari si registratori, grefieri statisticieni si grefierii documentaristi din cadrul instantelor si parchetelor de pe langa acestea, intrerupem activitatea in data de 07.10.2016 intre orele 10 – 13, prin protest spontan in toate orasele din tara, in fata sediilor instantelor sau parchetelor, atat grefieri de instante cat si cei din cadrul parchetelor, simultan cu desfasurarea mitingului la Bucuresti”, potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei Grefierilor din Romania.

Totodata, sindicalistii invita grefierii din cadrul instantelor si parchetelor din toata tara sa se uneasca si sa se ralieze protestelor din tara pentru sustinerea Federatiei Nationale Sindicale Projust, care vineri, intre orele 10 – 13, picheteaza sediul Ministerului Justitiei la Bucuresti.

„Scopul acestor manifestari constitutionale si legale este determinat de necesitatea imbunatatirii situatiei profesionale si economice a categoriei noastre de personal, parte componenta si esentiala a sistemului judiciar”, potrivit documentului citat.

Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 409 milioane de euro pentru tronsonul Eroilor – Drumul Taberei al magistralei 5 de metrou

Teodora Badescu

Elevii vor face scoala online in perioada 25-29 septembrie pentru organizarea alegerilor locale 2020

Cristiana Petrariu Bota

Greva generala de la ROMATSA este legala, a decis Tribunalul Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult