Protest la Guvern cu mii de oameni, se striga “Abrogati si-apoi plecati”. Incidente in Piata Victoriei

Delia Ion
By Delia Ion februarie 2, 2017 19:36

Protest la Guvern cu mii de oameni, se striga “Abrogati si-apoi plecati”. Incidente in Piata Victoriei

Protestele continua, joi seara, in Bucuresti, in marile orase si in diaspora. Putin dupa ora 19.00 a avut loc si primul incident in Piata Victoriei, jandarmii au retinut deja un agitator. Amintim ca miercuri seara, peste 150.000 de oameni au protestat in Piata Victoriei si alti 200.000 in orasele din tara si in diaspora. Protestatarii cer abrogarea Ordonantei care dezincrimineaza abuzul in serviciu si demisia Guvernului Grindeanu.

UPDATE ORA 21.00: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la 60.000. Unii pleaca, altii vin, insa numarul lor ramane constant.

UPDATE ORA 19.45: Peste 25.000 de protestatari sunt in Piata Victoriei, iar in Piata Sfatului din Brasov s-au strans peste 2.500 de persoane. Oamenii au trecut pe la Prefectura si prin fata sediului PSD. La Iasi sunt peste 4.000 de protestatari, nemultumiti de ordonantele adoptate de Guvern, dar si de ultimele declaratii facute de Liviu Dragnea. La Galati sunt la aceasta ora peste 1.200 de persoane in fata Prefecturii, blocand artera de circulatie Strada Domneasca.

Bulevardele Kiseleff si Lascar Catargiu au fost inchise, gurile de metrou sunt foarte aglomerate. In jurul orei 19.30 erau peste 15.000 de oameni stransi in Piata Victoriei.

 Este a treia de consecutiva de proteste pe tema modificarilor la legislatia din Justitie. Sunt mii de oameni in strada si in alte orase din tara, precum Brasov, Iasi, Galati, Oradea, Timisoara, Blaj, Vaslui, Alba-Iulia, Baia Mare, Ramnicu Valcea, Caracal, Hunedoara, Medias sau Bacau.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.