3.7 C
România
15 octombrie 2021
Concedieri la Dacia Mioveni, sute de angajati vor fi disponibilizati
Social

Protest la Mioveni, angajatii Dacia scandeaza impotriva Guvernului si cer ca autostrada Pitesti-Sibiu sa fie construita mai repede

Protest la Mioveni. Mii de angajati ai Dacia scandeaza in piata centrala din Mioveni impotriva Guvernului si cer ca autostrada Pitesti-Sibiu sa fie construita mai repede. Mitingul sindicalistilor Dacia vizeaza sustinerea unor obiective importante, protestatarii afirmand ca finalizarea autostrazii Pitesti – Sibiu va genera mii de locuri de munca si le va pastra pe cele existente. Totodata, protestatarii scandeaza impotriva Guvernului.

La miting erau aproximativ 4.000-5.000 de oameni, care au strigat „Jos Guvernul!”. In jurul orei 14.00 oamenii au inceput sa plece.

Protestatarii auscandat impotriva Guvernului si au cerut accelerarea lucrarilor premergatoare si demararea urgenta a constructiei autostrazii Pitesti-Sibiu, modificari legislative care sa descurajeze importul de masini second-hand, modificarea legislatiei in vederea introducerii contractelor de munca la nivel national si la ramura, dar si asigurarea unei asistente medicale la standarde europene, tinand cont de necesitatile sanitare ale locuitorilor din Mioveni si din imprejurimi.

Sindicatul precizeaza ca finalizarea autostrazii Pitesti – Sibiu va genera mii de locuri de munca si le va consolida pe cele existente, iar ‘tergiversarea continua a demararii lucrarilor induce ideea ca exista alte interese de a submina aceasta importanta lucrare, finantata de fapt cu bani europeni’.

Alte doua mitinguri de amploare, care au avut ca punc central urgentarea construirii tronsonului de autostrada dintre Pitesti si Sibiu, au fost organizate de sindicalistii de la Dacia in anii 2014 si 2015.

Stiri pe aceeasi tema

Dr. Valeriu Gheorghita a anuntat ca profesorii se vor vaccina dupa jumatatea lunii ianuarie: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Teodora Badescu

Un fost antrenor, printre victimele tragediei de la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt

Teodora Badescu

Radu Mazare, dus din arestul Politiei Constanta in arestul Politiei Capitalei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult