Protest la Timisoara
Viata bate filmul

Protest la Timisoara, peste o mie de oameni se strang in fata Prefecturii

Un protest antiguvernamental se va desfasura, duminica, la Timisoara. Protestul se va desfasura între orele 17:00 și 20:00, peste 1.000 de oameni anuntandu-si prezența la manifestatia din centrul Timișoarei.

Organizatorii protestului ce va avea loc duminica în Timișoara, in fata Prefecturii, susțin că premierul României Victor Ponta reprezintă chintesența răului din ultimii 25 de ani. Aceștia văd în Ponta reprezentantul celor care plagiază fără scrupule, omul care a adus minciuna la rang de adevăr. Cu alte cuvinte, protestatarii susțin că Victor Ponta stă în calea democrației și a drepturilor cetățenilor.

Oamenii care se vor aduna duminicaa în număr mare în centrul Timișoarei vor striga mai multe lozinci la adresa Guvernului Ponta. Printre acestea se numără: „Jos Ponta, jos comunismul”, „Anunț important: în data de 3 mai are loc depontaminarea”, „Eu protestez, nu plagiez”, „Ponta, leafa mea n-ajunge de taxa ta”, „Jos Mafia USL-ista”. De asemenea, oamenii au pregătit slogane și la adresa Direcției Naționale Anticorupție, care sunt „invitați” să își facă treaba: „DNA, i-ai pe Ponta și Dragnea”.

Organizatorii protestului ce va avea loc mâine în Timișoara, susțin că premierul României Victor Ponta reprezintă chintesența răului din ultimii 25 de ani. Aceștia văd în Ponta reprezentantul celor care plagiază fără scrupule, omul care a adus minciuna la rang de adevăr. Cu alte cuvinte, protestatarii susțin că Victor Ponta stă în calea democrației și a drepturilor cetățenilor.

Protestatarii afirmă faptul că liderul PSD se ascunde în spatele voturilor primite la alegerile din 16 noiembrie 2014 si din acest motiv, el refuză să plece de la conducerea Guvernului. Însă, conform organizatorilor protestului, acele voturi nu au fost altceva decât voturi cumpărate care, din fericire, nu au fost peste voturilor tinerilor și românilor din diaspora care au votat, pentru o Românie mai bună.

Astfel, mâine timp de trei ore, Timișoara își strigă „durerile” la adresa premierului Victor Ponta și speră că în urma acestui protest inedit împotriva Guvernului Ponta și celelalte orașe mari din țară să organizeze evenimente similare, căci numai așa, s-ar putea înlătura de la putere omul care nu mai are nici cea mai mică credibilitate politică în rândul românilor.

Acest eveniment poat fi găsit sub formă de invitațe și pe rețeaua de socializare Facebook, unde, mai mult de 1.000 de oameni și-au confirmat deja prezența la protestul din centrul Timișoarei.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM PASTE 2018 LA CARREFOUR. Cand sunt deschise magazinele Carrefour pe 7, 8 si 9 aprilie 2018

Ioana Badulescu

iUMOR, 3 APRILIE. Costin Pity, cel mai comic acrobat la plasa! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 8 APRILIE 2015. Marian s-a molipsit de la Radu, in fata camerelor video din casa fetelor

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult