Protest pro Guvern in Caransebes, orasul natal al premierului Grindeanu
Știri locale

Protest pro Guvern in Caransebes, orasul natal al premierului Grindeanu

Protest pro Guvern in Caransebes, orasul natal al premierului Grindeanu. Zeci de oameni il sustin pe Grindeanu si Partidul Social Democrat in strada, fiind primul miting pro-PSD din Banat. Oamenii au organizat, incepand cu ora 17:00, un miting de sustinere a organizatiei politice aflata la guvernare si a premierului Sorin Grindeanu, potrivit BanatulAzi.ro, care citeaza Caransebes.ro.

UPDATE: Potrivit sursei citate, unul dintre participantii la miting a fost luat cu ambulanta. Manifestarea a fost organizata inca de miercuri la nivelul filialelor PSD din Caras Severin, oamenilor asiguranduli-se transport din toate zonele judetului. Participantii la manifestare au strigat impotriva presedintelui Klaus Iohannis si au rostit lozinci de sustinere la adresa premierului Sorin Grindeanu care este de loc din Caransebes. In timpul mitingului a fost nevoie de interventia unui echipaj de la ambulanta dupa ce unui sustinator al lui Grindeanu i s-a facut rau.

Locaţia nu a fost aleasă întâmplător, Caransebeşul fiind oraşul natal al primului ministru. Susţinătorii lui au venit din tot judeţul Caraş-Severin pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de ceea ce numesc ei „dezbinarea ţării” şi „manipularea contestatarilor Guvernului”.

Cei care au votat PSD în decembrie s-au adunat în centrul Caransebeşului cu pancarte şi steaguri şi strigă: „Grindeanu, Caransebeşul te susţine”, „Jos Iohannis” sau „Nu vrem dezbinarea ţării”.

Mitingul nu este unul autorizat. La primăria din Caransebeş nu s-au depus actele pentru obţinerea autorizaţiei de ocupare a domeniului public penru protest. Cu toate acesea jandarmii şi poliţiştii care se află în jurul protestatarilor nu intervin pentru că oamenii sunt paşnici.

Sursa: BanatulAzi.ro/Caransebes.ro

Articole asemănătoare

Bianca Georgiana Radulescu, tanara moarta cu fratele ei intr-un accident in Arad, glumea dupa ce a picat primul examen auto

Lucy Ionesco

ACCIDENT MAMAIA. Inca o tanara a murit in urma accidentului din Mamaia. De vina a fost viteza!

Lucy Ionesco

MOS NICOLAE 2015 LA IASI. Cadouri si povesti de Mos Nicolae

Lucy Ionesco