13.3 C
România
27 septembrie 2022
ANAF vrea sa obtina datele de identificare ale detinatorilor de domenii de internet .ro pentru a preveni evaziunea fiscala
Social

Proteste ANAF fata de politica salariala a Guvernului Tudose. Angajatii Fiscului nu vor lucra sambata si duminica

Angajatii ANAF protesteaza fata de politica salariala dusa de Guvernul Tudose. Angajatii ANAF incep protestele fata de o serie de masuri luate de guvern, primul dintre proteste fiind incetarea lucrului in zilele de sambata si duminica. 

Angajatii ANAF spun ca nu sunt de acord cu neplata orelor suplimentare, ca au pierdut 20% din sporul de stres si ca au fost reincadrati pe functii de stat. Mai mult, acestia ameninta cu noi proteste din toamna.

Conform lui Sebastian Oprescu, presedinte al Sindicatului Functionarilor Publici „Este o reactie a angajatilor din ANAF fata de politica salariala dusa de actualul Guvern. Pe ce motiv? Pentru ca dupa cum bine stiti inainte de proiectarea si promovarea legii salarizarii au fost anumite actiuni de protest la nivelul ANAF-ului, s-au promis anumite lucruri ca vor face cresteri salariale si vor echivala pozitii pe functii publice similare, lucru care nu s-a intamplat.”

Related posts

CNADNR incepe recensamantul traficului auto

Lucy Ionesco

Romanii pot solicita trimiterea pasapoartelor la domiciliu

Bogdan

TAROM ARE PROBLEME GRAVE! Ce contine raportul Corpului de Control din Ministerul Transporturilor

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult