14.1 C
România
28 noiembrie 2021
ANAF vrea sa obtina datele de identificare ale detinatorilor de domenii de internet .ro pentru a preveni evaziunea fiscala
Social

Proteste ANAF fata de politica salariala a Guvernului Tudose. Angajatii Fiscului nu vor lucra sambata si duminica

Angajatii ANAF protesteaza fata de politica salariala dusa de Guvernul Tudose. Angajatii ANAF incep protestele fata de o serie de masuri luate de guvern, primul dintre proteste fiind incetarea lucrului in zilele de sambata si duminica. 

Angajatii ANAF spun ca nu sunt de acord cu neplata orelor suplimentare, ca au pierdut 20% din sporul de stres si ca au fost reincadrati pe functii de stat. Mai mult, acestia ameninta cu noi proteste din toamna.

Conform lui Sebastian Oprescu, presedinte al Sindicatului Functionarilor Publici „Este o reactie a angajatilor din ANAF fata de politica salariala dusa de actualul Guvern. Pe ce motiv? Pentru ca dupa cum bine stiti inainte de proiectarea si promovarea legii salarizarii au fost anumite actiuni de protest la nivelul ANAF-ului, s-au promis anumite lucruri ca vor face cresteri salariale si vor echivala pozitii pe functii publice similare, lucru care nu s-a intamplat.”

Stiri pe aceeasi tema

Nelu Balasoiu, indragit interpret de muzica populara, a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

RCA cu noi reguli! ASF propune plata RCA in rate si despagubiri direct de la companie

Cristiana Petrariu Bota

Mancarea va fi mai scumpa din februarie, dupa ce leul s-a devalorizat puternic in ianuarie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult