Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Politica

Protocolul PSD – UNPR nu a fost semnat, se asteapta votul pe imunitatea lui Gabriel Oprea

Protocolul de colaborare intre PSD si UNPR nu a mai fost parafat. Semnarea protocolului era programata pentru miercuri dimineata, la ora 9:30, la Palatul Parlamentului, cu putin inaintea inceperii sedintei in care Senatul decide daca Gabriel Oprea poate fi cercetat penal in dosarul coloanelor oficiale ilegale.

Liviu Dragnea a precizat ca actul va fi semnat dupa votul in Senat in cazul lui Gabriel Oprea. Semnarea protocolului de colaborare intre PSD si UNPR a fost amanata dupa votul din Senat.

„E o zi complicată pentru domnul Oprea”, a declarat şeful PSD, Liviu Dragnea, precizând că nu a vrut să se facă vreo legătură cu votul de astazi privind ridicarea imunităţii lui Oprea.

Gabriel Oprea şi-a susţinut punctul de vedere în plenul Senatului: „Sunt astăzi în faţa dumneavoastră în semn de respect faţă de Senatul României. În primul rând am obligaţia să-mi spun punctul de vedere faţă de suspiciunile pe baza cărora se cere începerea urmăririi penale. În legătură cu suspiciunile privind abuzul în funcţie, vreau să vă spun, aşa cum am mai făcut-o deja, că nu am cerut şi nu am avut nimic în plus faţă de alţi miniştri de Interne, unii sunt pe aici, prin sală. Consider că nu am abuzat de funcţie, că nu am avut drepturi şi privilegii în plus şi, prin urmare, mă consider nevinovat. Cer să votaţi pozitiv cererea privind începerea urmăririi penale. Este în interesul meu, până la urmă, ca adevărul să iasă la lumină în cel mai scurt timp.”

Stiri pe aceeasi tema

Razvan Theodorescu: Unirea Basarabiei cu Romania devine prioritara, poate fi un proiect de tara

Ioana Badulescu

DENUNT LA DNA FACUT DE GABRIEL SANDU: Emil Boc, Vasile Blaga, Roberta Anastase si Cezar Preda, printre pionii care au falimentat bugetul pentru PDL

Cristiana Petrariu Bota

Rezultate finale alegeri europarlamentare 2019. Clasamentul final al partidelor politice cu votul din diaspora

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult