PSD Bucuresti isi alege conducerea. Robert Negoita este singurul candidat

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 10, 2015 19:13

PSD Bucuresti isi alege conducerea. Robert Negoita este singurul candidat

PSD Bucuresti isi alege noua conducere. Organizatia social-democratilor din Bucuresti s-a reunit, joi, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege noua conducere, singurul candidat inscris pana la acest moment fiind Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

Robert Negoita mai este si presedinte executiv al PSD Bucuresti si vicepresedinte la nivel national al partidului. Potrivit unor surse din cadrul partidului, Negoita este singurul candidat pentru aceasta functie si este sustinut de Liviu Dragnea, presedintele interimar al partidului. Un alt nume vehiculat este cel al Ecaterinei Andronescu, actualul presedinte al filialei. Totusi, aceasta nu si-a anuntat pana in acest moment candidatura.

Sefia Organizatiei PSD Bucuresti este importanta si in perspectiva alegerii candidatului pentru Primaria Capitalei. Potrivit acelorasi surse, Negoita intentioneaza sa se inscrie in cursa pentru Primaria Generala insa, in acest moment, au loc pregatiri pentru organizarea unor sondaje in urma carora sa fie stabilit candidatul PSD.

De asemenea, social-democratii inclina tot mai mult catre o candidatura separata de UNPR. Pe aceasta tema, Dragnea a declarat ca PSD are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi “un partid mare”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.