PSD Bucuresti, probleme cu candidaturile la primariile de sector

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 7, 2016 11:48

PSD Bucuresti, probleme cu candidaturile la primariile de sector

Probleme la PSD Bucuresti. Desi candidaturile ar fi fost deja stabilite în baza unei decizii a Biroului Permanent Național (BPN) al PSD potrivit căreia președinții de organizații de la sectoare își vor asuma și candidaturile pentru primăriile respective, presedintele PSD Bucuresti, Robert Negoita, ar vrea sa schimbe totul in ultimul moment, scrie site-ul stiripesurse.ro.

Potrivit informațiilor din cadrul organizației sunt vizate mai toate organizațiile din Capitală, dar cea mai mare problemă pare a fi la Sectorul 5. Aceasta ar fi organizația care i s-a opus pe față lui Robert Negoiță la momentul la care acesta a anunțat intempestiv că îl va contracandida pe Liviu Dragnea la șefia PSD.

Acum se pare ca Negoita nu il vrea pe deputatul Cristian Rizea la Sectorul 5, care a fost total de partea lui Liviu Dragnea. Robert Negoiță nu ar fi prea multumit nici de candidatii de la Sectorul 4, Sectorul 1 si Sectorul 6.

”Se încearcă un salt mortal. E o răzbunare pentru că știe că va fi mazilit în curând”, susțin surse din PSD București, citate de stiripesurse.ro.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.