PSD nu vrea alegeri anticipate si va propune un nou premier la Cotroceni. Dragnea: Coalitia are majoritate in Parlament

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 4, 2015 14:25

PSD nu vrea alegeri anticipate si va propune un nou premier la Cotroceni. Dragnea: Coalitia are majoritate in Parlament

PSD nu vrea alegeri anticipate, motivand ca o astfel de situatie ar duce la instabilitatea tarii. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca partidul pe care il conduce nu este de acord cu alegerile anticipate si a adaugat ca va propune un nume care sa fie acceptat si de presedintele Romaniei. Dragnea a mai precizat ca a discutat cu Victor Ponta despre demisia sa in aceasta dimineata. 

Cine va fi propunerea de premier a PSD? Surse din PSD au declarat pentru HotWeek ca propunerea de premier a PSD va fi una mai putin politica, iar Liviu Dragnea a confirmat in urma cu putin timp acest lucru: “Va fi foarte greu sa sustinem un premier om politic”, a spus Dragnea.

“Nu suntem de acord cu alegerile anticipate, o astfel de masura ar aduce instabilitate. Vom propune un nume care sa fie acceptat si de presedinte. PSD doreste sa ramana in continuare la guvernare pentru a duce proiectele bune incepute. Vrem sa gestionam guvernarea pana la finalul acestui an”, a spus Dragnea la finalul sedintei coalitiei de guvernare.

Mircea Dusa, propus premier interimar de Ponta. Propunerea va ajunge la Palatul Cotroceni

Dragnea a mai spus ca PSD are majoritate parlamentara in Parlament. “O sa avem majoritate chiar acum la vot. Maine nu e vot final”, a spus acesta.

“Va fi foarte greu sa sustinem un premier om politic. La Cotroceni vom merge dupa cum ne va chema presedintele. Trebuie sa fie un guvern eficient”, a adaugat Liviu Dragnea.

“veti vedea in viitorul apropiat ce rol va avea fiecare partid politic. Victor Ponta a facut un gest de mare demnitate”, a mai spus Dragnea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.