PSD renunta la orice sansa de a castiga primaria Iasi la alegerile din 2020, sustine europarlamentarul Catalin Ivan

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu februarie 7, 2018 13:11

PSD renunta la orice sansa de a castiga primaria Iasi la alegerile din 2020, sustine europarlamentarul Catalin Ivan

Partidul Social Democrat (PSD) renunţă la orice şansă de a mai câştiga Primăria municipiului Iaşi în 2020, printr-o eventuală excludere a primarului Mihai Chirica, a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat Sorin Iacoban, susţine europarlamentarul Cătălin Ivan.

Într-o postare pe Facebook, eurodeputatul susţine că, printr-un astfel de gest, “PSD îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru mulţi ani înainte”.

“Această lovitură dată PSD-ului arată că cei care conduc acum partidul au o agendă personală mult mai importantă decât cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga primăria în 2020 şi îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru foarte mulţi ani de acum înainte. Este o decizie importantă, dar, aşa cum ne-a obişnuit Liviu Dragnea, neasumată.Tot prin interpuşi, ca la Tel Drum sau Salcia, ferma sa de porci, Liviu Dragnea îşi rezolvă problemele sacrificând orice, oricât şi pe oricine”, a afirmat Ivan.

El consideră că decizia de marţi a Comisiei de etică din cadrul organizaţiei din Iaşi a PSD, care a propus excluderea celor trei din partid, “nu reprezintă un sfârşit de drum ci, dimpotrivă, deschide noi drumuri şi scenarii de lucru, toate în defavoarea PSD”.

Comisia de etică a PSD Iaşi a propus, marţi seară, Biroului Permanent Judeţean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.