PSD se reuneste in sedinta miercuri, la ora 16.00, dupa ce in cursul noptii stabilesc o noua propunere de premier

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 28, 2016 01:32

PSD se reuneste in sedinta miercuri, la ora 16.00, dupa ce in cursul noptii stabilesc o noua propunere de premier

Conducerea PSD se reuneste in sedinta, miercuri dupa-amiaza, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis prin care a refuzat propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie premier. Comitetul Executiv National al PSD este programat sa inceapa de la ora 16.00, la sediul PSD.

Sedinta vine ca urmare a refuzului lui Klaus Iohannis de a o accepta pe Sevil Shhaidehin functia de premier, propunerea sustinuta de coalitia PSD-ALDE.

In cursul noptii de marti spre miercuri, liderii PSD discuta despre o noua propunere pentru postul de premier, potrivit unor surse politice citate de presa online. Conducerea PSD ia in calcul o noua varianta de premier, acestia urmand sa decida pana ce nominalizare vor face si ce strategie vor adopta in perioada urmatoare.

Dupa ce PSD va stabili o noua propunere de premier, miercuri va urma discutii si cu copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Referinte: Cristian Tudor Popescu: Armele presedintelui Iohannis duc spre alegeri anticipate, iar cele ale lui Dragnea si PSD – ALDE catre suspendarea presedintelui

Dragnea il ameninta pe presedintele Iohannis cu suspendarea: Daca vom considera ca e bine pentru tara sa il suspendam, n-o sa am nicio ezitare

Klaus Iohannis a respins propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh sa fie premier si asteapta o noua nominalizare

Cristian Parvulescu: Se anunta o coabitare dificila. Dragnea si-ar putea subrezi pozitia de lider al PSD

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.