PSD se reuneste luni in sedinta CEx, in cadrul careia va discuta remanierea guvernului Dancila

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 16, 2018 16:15

PSD se reuneste luni in sedinta CEx, in cadrul careia va discuta remanierea guvernului Dancila

PSD se reuneste, luni, intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv National, in cadrul careia urmeaza sa se discute remanierea guvernului condus de Viorica Dancila. Sedinta va incepe la ora 11.00. Liderii PSD vor analiza un raport intern privind indeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum si un al doilea raport, al premierului Viorica Dancila, vizavi de activitatea fiecarui ministru.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, saptamana trecuta la Parlament, ca “despre fiecare ministru se va discuta, foarte deschis”.

Sedinta CExN pentru remanierea actualului Cabinet Dancila, vehiculata de liderul PSD Liviu Dragnea inca din vara, ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta saptamana.

PSD s-a reunit doar in Biroul Politic National unde a votat noile propuneri de ministri pentru Educatie si Afaceri Europene.

Intre timp, insa, au fost mai multe demisii. Primul care a dat startul a fost ministrul Cercetarii si Inovarii, Nicolae Burnete.

“Ministrul Cercetarii si Inovarii, prof.dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunostinta opiniei publice faptul ca in aceasta dimineata mi-am depus demisia la Cabinetul premierului.

Demisia mea este irevocabila si cel putin la acest moment, nu va face subiectul unei conferinte de presa”, a transmis, in 31 august, printr-o scrisoare, Nicolae Burnete. In locul sau a fost nimit Nicolae Hurduc.

A urmat demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa, dupa ce Kelemen Hunor ceruse remanierea sa, afirmand ca a luat doua decizii cu care UDMR nu a fost de acord.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.