Punctul de pensie va fi majorat la 1.000 de lei de la 1 iulie 2017

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 25, 2017 22:54

Punctul de pensie va fi majorat la 1.000 de lei de la 1 iulie 2017

Punctul de pensie va fi majorat la 1.000 de lei de la 1 iulie 2017, a anuntat, duminica, ministrul interimar al Muncii Lia Olguta Vasilescu, la Romania TV. Ea a tinut sa precizeze ca pensionarii vor lua pensiile marite dupa data de 1 iulie.

“De la 1 iulie trebuie să se primească deja bani pentru majorarea punctului de pensie la 1.000 de lei. Vreau să le spun tuturor pensionarilor să nu îşi facă nicio grijă pentru că această Ordonanţă este adoptată înainte de luna martie, adică înainte de adoptarea bugetului României şi banii sunt prevăzuţi în buget. OUG este adoptată şi nu se mai poate întâmpla nimic”, a spus ministrul interimar al Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Întrebată dacă noul Guvern va face schimbări la Legea pensiilor, Olguţa Vasilescu a răspuns: “Staţi să fie investit noul Guvern”.

” Va trebui să avem un nou program de guvernare aprobat de Parlamentul României pentru că este vorba de un alt Guvern, dar fără îndoială că vor fi respectate punctele cheie cu care noi am candidat în campania electorală”, a spus ministrul interimar al Muncii.

De interes: PENSII 2017. Punctul de pensie se va mari in a doua jumatate a anului. Precizari

Salarii majorate de la 1 iulie 2017 pentru militari si personalul contractual din MApN

Pensiile vor fi majorate cu 30%, iar punctul de pensie va creste, insa o treime dintre ele sunt platite din bani imprumutati

Anunt facut de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.