Victor Spirache
Life

Pusa Roth, in memoriam Victor Spirache: S-a mai stins o voce din marele concert de voci al Radiodifuziunii Romane

Realizatoarea Radio Romania, Pusa Roth, a transmis prin intermediul site-ului Liber sa Spun cateva ganduri in memoria regretatului om de radio Victor Spirache,  care a incetat din viata, joi, la varsta de 56 de ani. Va prezentam in continuare textul integral.

„S-a mai stins o voce din marele concert de voci al Radiodifuziunii Române. Ieri, 26 noiembrie 2015 a plecat și Victor Spirache, grăbit cum îl știu, acolo, sus, lângă alte voci care au purtat ,,steagul” singularitații acestei instituții.

Victor, așa cum l-am cunoscut, era un optimist, un îndrăgostit de Radio, un luptător, și așa a rămas până când a părăsit definitiv scena invizibilă a undelor hertziene. Victor avea un farmec aparte, o voce caldă și prietenoasă, definitorie pentru personalitatea lui.

Citeste si: Victor Spirache, cunoscut realizator la Radio Romania Actualitati, a murit la varsta de 56 de ani

Făcea totul cu pasiune și cu respect față de ascultătorii săi, lucru esențial într-o instituție în care singura dimensiune este sunetul. Victor Spirache era convingător și atașat ideii de frumos și de adevăr. Am împărțit același microfon, am fost colegi și am fost mereu uimită de puterea sa de a trece peste marile greutăți ale vieții. A realizat emisiuni care, cu siguranță, au rămas și vor rămâne în fonotecă și în conștiința publicului.

Victor s-a grăbit și a plecat, deși rolul lui nu s-a încheiat, fiindcă mai avea multe de spus, multe emisiuni de realizat, pentru cei care l-au iubit și l-au ascultat de-a lungul anilor.

S-a stins o voce, o voce care a slujit Radioul aproape un sfert de veac: Victor Spirache. Dumnezeu să-L aibă în paza Lui!

Pușa Roth”.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Michael Slein, un roman adoptat in SUA, isi cauta familia! Invitat in emisiunea La Maruta: Sunt 100% roman!

Bogdan

Serban Huidu, dat afara de la Prima TV. Noul actionar nu mai doreste „Cronica Carcotasilor” pe post, desi are 20 de ani de difuzare

Teodora Badescu

Dansez pentru tine este pe punctul de a deveni istorie

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult