PUTERE SI GLORIE
Viata bate filmul

PUTERE SI GLORIE EPISODUL 10 REZUMAT, 7 DECEMBRIE 2015. Suleyman si Ertugrul iesnevatamati din tabara lui Toygar

PUTERE SI GLORIE 7 DECEMBRIE 2015. Suleyman ajunge de unul singur in tabara lui Toygar in incercarea de a-i salva viata fiului sau. Este retinut imediat de oamenii dusmanului sau si dus in mijlocul taberei. In moemntul in care Suleyman este adus langa Ertugrul, Toygar porunceste arcasilor de pe dealuri sa-i ucida.

PUTERE SI GLORIE 7 DECEMBRIE 2015. Oamenii lui Toygar isi incordeaza arcurile insa nu trag cu sageti caci in spatele lor sunt doi oameni inarmati care ii impiedica sa actioneze. Toygar isi da seama ca fusese tradat chiar de apropiati de-ai sai.

PUTERE SI GLORIE 7 DECEMBRIE 2015. Ertugrul profita de situatie si se elibereaza cu usurinta de cei doi oamnei pusi sa-l pazeasca. In schimb, Toygar este retinut chiar de cei care ar fi trebuit sa-i ucida pe Suleyman si pe fiul lui.

PUTERE SI GLORIE 7 DECEMBRIE 2015. Toate aceste evenmentele fusesera in fapt aranjate de Ertugrul care negociase cu Saru bey ca supusii sai sa nu actioneze impotriva lui si a tatalui sau. De cealalta parte, Toyagar isi da seama ca Saru bey, cel in care avusese atat incredere, intorsese armele impotriva lui.

In tabara lucrurile iau o intorsatura neplacuta. Cei care intrebau de Suleyman se duc catre cortul acestuia, care este gol, iar Kundoglu ia insemnele puterii si le duce in cortul lui preluand functia de sef al tribului. Mama Hayme nu stie ce sa faca acum, iar cand Selcan este instiintata de catre sora ei despre ceea ce s-a intamplat, se infurie ca ele nu mai sunt decat niste simple membre ale tribului si ca acum intelege de ce Kurdoglu n-a facut nimic sa-l salveze pe sotul ei atunci când ea i-a cerut asta.

Se duce la el in cort sa-i ceara socoteala, dar pe Kurdoglu nu-l intereseaza problemele lui Slecan, si ii raspunde ca doar se mai pot ruga pentru soarta celor care au plecat sa negocieze cu Toygar. Selcan intelege cum stau lucrurile si nu mai spune nimic, dar are de gând sa se razbune pentru asta.

Suleyman si oamenii lui, impreuna cu Toygar tinut legat ca prizonier, poposesc undeva pe drum ca sa innopteze. Gundogdu isi exprima si fata de sah, asa cum a facut-o si fata de Ertugrul, ura pentru cei trei printi selgiucizi si arunca toata vina pe marinimia lui Ertugrul de a-i adaposti la ei in trib. Suleyman nu este de acord dar nici nu poate nega ca din cauza strainilor li s-au intâmplat toate astea.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Florin a oferit detalii in legatura cu trecutul sau amoros

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 OCTOMBRIE 2016. Ce mai fac Elly si Cristian, fosti concurenti MPFM 4

Cristiana Petrariu Bota

DILA EPISODUL 53, 14 IULIE 2015. Fratele lui Suat il ucide pe Kadir

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult