-5.2 C
România
26 ianuarie 2022
PUTERE SI GLORIE
Viata bate filmul

PUTERE SI GLORIE EPISODUL 8 REZUMAT, 1 DECEMBRIE 2015. Suleyman afla ca Gundogdu a fost capturat de Kara Toygar si intelege ca fiul sau este in pericol de moarte

PUTERE SI GLORIE 1 DECEMBRIE 2015. In timp ce Suleyman convoaca consiliul pentru a se sfatui in legatura cu schimbul de pamanturi propus de emirul Alepului, Titus pare decis sa-si duca la indeplinire juramantu si ii cere Marelui Maestru permisiunea pentru a pleca.

PUTERE SI GLORIE 1 DECEMBRIE 2015. Chiar daca unul dintre batranii din consiliu nu vede in schimbul de pamanturi o intelegere profitabila, majoritatea decide ca oferta sa fie acceptata. Suleyman ordona sa se faca pregatirile necesare pentru plecare.

PUTERE SI GLORIE 1 DECEMBRIE 2015. Are loc ceremonia Kayi pe parcursul careia luptatorii recurg la un dans al sabiilor devenit traditional in astfel de ocazii. In acest timp, Selcan o atentioneaza pe Halime sa stea cat mai departe de Ertugrul.

PUTERE SI GLORIE 1 DECEMBRIE 2015. Kara Doygar il anunta pe Gundogdu ca il va trimite pe razboinicul Hamza in tabara lui Suleyman pentru a-i recupera pe cei trei straini recunoscand totusi ca, in cazul unui refuz, Hamza are sarcina de a-l ucide pe Suleyman si pe ceilalti din trib.

La tabara luptatorilor Kayi ajung doua femei bolnave de lepra care resusesc sa contamineze apa si alimentele tribului cu germenii cumplitei boli. Cea de-a doua leproasa este insa prinsa de gardieni si dusa in mijlocul taberei pentru a fi interogata.

Dupa ce ii transmite lui Ertugrul salutari de la templieri, femeia retinuta alege sa se sinucida cu sulita smulsa din inima unui gardian. Suleyman constata evenimentul si porunceste ca trupul leproasei sa fie ars si aruncat intr-o groapa adanca.

Mama Hayma merge in cortul lui Ertugrul sa discute cu el despre casatoria cu Gokce, dar el ii spune ca o iubeste pe Halime si ca nu ar putea renunta la ea. Hayme ii transmite acest lucru lui Suleyman, insa el crede ca inima unui sef razboinic este la tribul lui si ca dupa ce vor pleca de acolo, pentru ca incepe migratia triburilor, fiul lui o va uita pe Halime.

A doua zi la micul dejun sahul o trimite pe Gokce sa-l cheme pe Ertugrul la masa si ii comunica decizia lui de a-l insura cu fata. El nu apuca sa raspunda, ca apare un gardian care il aduce in cort pe Hamza, ranit, care le spune despre atacul lui Kara Toygar asupra caravanei, ca toti au murit iar Gundogdu a fost luat ostatic si ca daca cei trei straini nu-i vor fi predati pana a doua zi, il omoara pe fiul cel mare al sahului.

Atunci Suleyman se infurie si se supara, dar nu zice nimic, ci doar trimite dupa Numan caruia ii expune faptele si il intreaba direct cine sunt ei? Acesta recunoaste ca este fiul fostului sultan al selgiucizilor, print mostenitor al tronului, motiv pentru care este cautat de Alaeddin care vrea sa-l ucida. Intre timp, Selcan merge in cort la Halime si o ameninta ca daca nu pleaca din tabara lor, o s-o omoare, pentru ca din cauza lor s-a abatut nenorocirea peste sotul ei si peste trib.

Suleyman, Numan si Ertugrul se sfatuiesc cum sa rezolve spinoasa problema, pentru ca sunt constienti ca Toygar l-ar ucide pe Gundogdu chiar daca le sunt predati cei trei printi.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 16 MARTIE 2015. Elly este luata la rost pentru fuga de la treburile gospodaresti

Bogdan

VREMEA DE PASTE 2018 LA MARE. Prognoza meteo pe 8 Aprilie in Dobrogea (Constanta si Tulcea)

Ioana Badulescu

GALA BRAVO AI STIL, 8 APRILIE 2017. O concurenta este eliminata sambata. Fetele au facut-o lata!

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult