PUTERE SI GLORIE
Viata bate filmul

PUTERE SI GLORIE EPISODUL 9 REZUMAT, 2 DECEMBRIE 2015. Suleyman merge in tabara lui Kara Toygar pentru a-l recupera pe fiul sau tinut prozonier

PUTERE SI GLORIE 2 DECEMBRIE 2015. Suleyman nici nu banuieste ca pericolul cel mare vine chiar dn propria tabara acolo unde Kurdoglu, fratele lui de cruce se dovedeste a-i fi dusman. Kurdoglu discuta cu apropiatii sai despre faptul ca atacul lui Kara Toygar fusese planuit chiar de el.

PUTERE SI GLORIE 2 DECEMBRIE 2015. Kurdoglu regreta ca in urma atacului asupra caravanei Kayi fusesera crutati doar Gundogdu si Hamza. Gandul il duce si spre un posibil nou atac al lui Toygar care provocand moartea lui Suleyman si a fiului sau mai mare i-ar fi facilitat lui Kurdoglu accederea la sefia tribului.

PUTERE SI GLORIE 2 DECEMBRIE 2015. Unul dintre sfetnici il sfatuieste insa sa fie mai rezevat in a face tot felul de planuri insa aceasta remarca atrage mania lui Kurdoglu care ii pune pe ceilalti sa-l supravegheze pe acesta si sa-l rapuna in cazul in care ar fi tradat.

PUTERE SI GLORIE 2 DECEMBRIE 2015. Selcan aude o discutie purtata de Suleyman si Ertugrul din care reiesea ca se planuia un atac nimicitor asupra lui Toygar, la Dealul Vulturului. Selcan tine sa-l avertizeze pe Ertugrul, intre patru ochi, ca il va rapune daca sotul ei va pati ceva.

Titus ajunge in tabara lui Kara Toygar insa un spion al lui Suleyman aflat in acel loc observa cu stupoare ca Titus ii trada. In foarte scurt timp, Suleyman afla despre acest eveniment neplacut.

Titus il asigura pe Kara Toygar ca Marele Maestru nu ii vrea pe razboinicii Kayi la granitele teritoriul sau. Toygar nu considera acest lucru o problema in contextul in care stia ca fratele de cruce al lui Suleyman ii este aliat si asteapta momentul prielnic pentru a pune mana pe sefia tribului.

In fapt, Kara Toygar era aproape sigur ca in scurt timp Suleyman va veni la el si i se va preda in schimbul vietii fiului sau Gundogdu.

Inainte sa plece, Suleyman il pune loctiitor pe Kurdoglu iar Hayme aude si vede aceasta, nefiind de acord, dar nu isi tradeaza prezenta in cort fiind ascunsa dupa un covor. Selcan are de transmis un mesaj lui Ertugrul de la mama Hayme dar cand ajunge in cortul lui il aude vorbind cu Halime, ca se va duce cu Numan si Yigit la Toygar dar va avea grija sa nu ii dea pe mana lor.

Numan il rugase anterior pe Suleyman sa aiba grija de fiica lui, de printesa Halime, pentru ca selgiucizii ii vor pe ei doi, el cu baiatul lui, care pot revendica tronul imperiului, n-au treaba cu Halime, dar ar pute-o omori.

Atunci, infuriata, Selcan iese din cort si se duce la Kuroglu sa-i spuna ca Suleyman nu-si respecta nici traditiile si nici nu-l va salva pe sotul ei si ca are de gand sa organizeze o ambuscada asupra selgiucizilor la Dealul Vulturului. Kurdoglu se arata foarte ingrijorat si o trimite pe Selcan la cortul ei spunandu-i sa nu mai dezvaluie nimanui ce a auzit si sa nu spuna la nimeni ca a discutat cu el.

A doua zi merge impreuna cu un prieten care nu era de acord cu deciziile lui Suleyman, la Toygar sa-l anunte despre ambuscada. Suleyman se duce, deocamdata singur, la fortareata lui Toygar care era la masa cu Titus, care se ascunde dupa un zid ca sa nu se dea de gol fata de turc. Selgiucidul se infurie cand aude ca sahul n-a venit cu cei trei ostatici si ii pune cutitul la gat amenintandu-l ca-l omoara.

Dar Suleyman ii cere sa-i predea pe Gundogdu nevatamat si mai apoi va primi ce i-a cerut, apoi il intreaba ce-i este mai de folos, viata lui sau cei trei ostatici?

Stiri pe aceeasi tema

INIMA DE FRATE EPISODUL 3, 8 IULIE 2015. Guney si Kuzey inteleg ca se dusmanesc dupa accidentul de masina din trecut

Delia Ion

BILETUL ZILEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Oostende vrea sa-si pastreze punctajul maxim din intalnirile de acasa

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Elly a „furat” si ea din spatiul lui Cristi!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult