8.3 C
România
28 octombrie 2020
BERZAN PUTEREA DESTINULUI
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI 19 MAI 2015, EPISODUL 96 REZUMAT. Berzan jura din nou razbunare impotriva lui Boran dupa redeschiderea procesului

Procesul in care era implicat Berzan a reinceput. Boran se intereseaza care ar putea fi verdictul, in noile conditii, insa pentru moment nu este nimic sigur. Berzan isi pastreaza declaratiile care il scoteau din randul vinovatilor si Ceren il informeaza pe Dilaver ca, in acest stadiu al procesului, Berzan nu poate fi retinut de politie.

Berzan este liber dupa aceste prime reaudieri si il insarcineaza pe avocatul sau sa afle cine este in spatele schimbarii declaratiei martorului. Dilaver este ingrijorat pentru Ceren si o sfatueste sa nu mai locuiasca singura. Ceren da de inteles ca ar vrea sa-l prezinte pe Dilaver familiei sale.

Berzan jura din nou razbunare impotriva lui Boran desi seful sau de clan il sfatuise sa nu-l implice in incident pe Bedirhan. Ayse nu stie care este mtivul disparitiei lu Huseyn din preajma ei.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: PUTEREA DESTINULUI 20 MAI 2015, EPISODUL 97 REZUMAT DETALIAT. Berzan scapa de proces insa este amenintat cu moartea de Zeliha

Esma ii spune lui Berzan ca Sila ar putea decide ca sotul ei sa i-o dea inapoi pe Zeliha si Berzan ii cere femeii sa faca tot ce poate pentru a influenta decizia Silei. Berzan ii spune iubitei lui ca nu arenuntat la ideea de a-l aduce pe copilul lui Boran acasa.

Narin si fetita sa parasesc spitalul si se intorc acasa. Ceren il invinta pe Dilaver la cina pentru a-l prezenta mamei sale. Dilaver se consulta cu Boran despre desfasurarea procesului si promite ca-i va da acestuia informatii provenite de la Ceren.

CITESTE SI: PUTEREA DESTINULUI 18 MAI 2015, EPISODUL 95 REZUMAT. Boran face demersuri pentru a reincepe procesul indreptat impotriva lui Berzan

Berzan afla ca in ultimele zile Dilaver i-a facut mai multe vizite lui Boran si ca la acesta la birou a mai ajuns si un barbat care semana cu martorul care isi schimbase declaratia. Narin este vizitata de parintii ei si de Zinar.

Dilaver are o discutie cu Ceren la sediul firmei. Sunt deranjati de Esma care le atrage observatia ca acolo este un loc de munca apoi, ramasa singura cu Dilaver, il intreaba de ce mai vine Ceren pe la firma in conditiile in care isi daduse demisia. Dilaver ii spune ca iubita lui este in continuare avocata firmei si ca ea nu plecase definitiv ci facuse doar o mica pauza.

Esma incepe sa-i furnizeze informatii lui Berzan despre Sila. Ii spune ca aceasta si Boran vor lua cina intr-un restaurant. Berzan pregateste o ambuscada pentru a bloca sosirea lui Boran la intalnirea cu Sila. In schimb, Berzan este deja prezent in restaurant, la cativa metri de Sila.

Boran cheama un taxi pentru a ajunge la restaurant. O suna pe Sila si ii spune ca va ajunge in curand insa sotia lui primise deja un telefon prin care musafirul cu care trebuiau sa se vada, cotramandase intalnirea. Spre surprinderea ei, Berzan se ridica de la masa alaturata si se apropie de ea.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 3 IUNIE 2017. In ziua marii finale a Ligii Campionilor ne indreptam ochii spre Liga 1 Suedia

Bogdan

MPFM5. Emanuel isi rezerva dreptul de a actiona in judecata staful MPFM

Delia Ion

HOROSCOP 17 IULIE 2016. Afla ce ti-au harazit sortii pentru ziua de duminica!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult