7.8 C
România
18 mai 2024
SILA EPISODUL 53
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 123, 25 IUNIE 2015. Sila revine din coma si afla ca este din nou insarcinata

PUTEREA DESTINULUI 25 IUNIE. Celil este luat la intrebari de Bedar in legatura cu vestea ca este actionar la fabrica din localitate insa acesta se face ca nu intelege despre ce este vorba. Ali aga convoaca in continuare sedinte cu oameni importanti din clan.

PUTEREA DESTINULUI 25 IUNIE. De aceasta data, Ali discuta cu Asim despre anarhia din clan care are la origine masurile luate de Boran pe vremea cand era sef. Ali constata ca Boran a fost pedepsit de divinitate mai inai prin rapirea copilului si apoi prin ranirea grava a sotiei lui.

PUTEREA DESTINULUI 25 IUNIE. Ali si Asim ajung la concluzia ca trebuie accentuala pedeapsa asupra familiei lui Boran si se decide ca niciun copil sa nu mai urmeze cursurile la scoala care poarta numele Silei.

PUTEREA DESTINULUI 25 IUNIE. Narin si Feride merg la scoala dupa cateva zile de pauza fortata dictata de situatia Silei. Cele doua tinere observa ca la scoala sunt mult mai putini copii fata de cum era normal. Ali este bucuros ca decizia lui incepe sa fie aplicata.

PUTEREA DESTINULUI 25 IUNIE. Narin discuta cu tatal unei fetite care urma sa fie retrasa de la scoala si afla ca parintilor li s-a impus acest lucru de catre clan deoarece scaoal era „de rau augur”. Narin il informeaza pe Abay asupra acestei situatii si prietenul lui Boran o asigura ca aceasta problema se va rezolva.

Boran este insa preocupat pentru moment de situatia in care se afla Sila. Sotia sa nu da niciun semn concret de revenire si Boran decide ca doctorii sa-i provoace Silei un avort.

Bedar ii spune si lui Narin ca Sila era din nou insarcinata insa ca sunt probleme mari cu sarcina in conditiile in care sotia lui Boran nu isi revenea din coma.

Boran discuta cu medicul si ii spune despre decizia luata in cazul avortului. La spital ajunge si Feride care incepe sa-i povesteasca lui Boran despre lipsa copiilor de la scoala. Pana la urma, Boran afla intregul adevar si se decide sa actioneze imediat.

Dilaver si Ceren ajung si ele sa vada de starea Silei. Cei doi raman la spital si Boran pleaca pentru a rezolva problema scopii a carui nume era SILA. Afla si Zinar de problemele pe care Ali i le provoaca din nou lui Boran.

Ali este multumit de noua situatie creata la scoala din localitate in contextul in care, in trecut, Boran il fortase sa-i ceara iertare Silei. Boran ajunge pentru inceput in fata directorului scolii pentru a discuta despre criza aparuta.

Zinar ia legatura de urgenta cu Ali si il intreaba daca este impicat in criza copiilor de la scoala si aga ii rasunde ca aceasta este doar o calomnie indreptata impotriva lui.

Boran vede ca doar cativa copii mai urmeaza in acest moment cursurile dar ca, in aceste conditii, scoala Silei va fi inchisa insa Boran este decis sa impiedice acest lucru.

Bedar este la capataiul Silei si ii povesteste diverse lucruri de acasa. Apoi ii spune ca este din nou insarcinata, ca foarte probabil va pierde sarcina dar ca vor aparea altele. In acele moemnte Sila deschide ochii si incepe sa fie constienta de ceea ce se petrece in jurul ei.

Dilaver il suna de urgenta pe Boran pentru a-i spune ca Sila si-a revenit. Boran ajunge imediat la spital si ii spune Silei ca i-l va aduce imediat pe Bedirhan.

Doctorul vine in vizita la Sila si observa ca starea ei de sanatate s-a ameliorat foarte mult. O anunta insa ca o perioada Sila va trebui sa se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile. Doctorul discuta apoi cu Boran despre situatia sotiei sale.

Boran ii spune ca decizia luata in privinta avortului fusese luata in momentul in care Sila era in stare de inconstienta insa acum mai are nevoie de putin timp pentru a vedea cum evolueaza lucrurile.

Celil afla cu stupoare ca la fabrica nu exista niciun actionar pe nume Zeynel. Primeste totusi vestea buna de la Bedar ca Sila si-a revenit din coma. Sila este fericita si este vizitata de Firuz si de Kevser.

Bedar este vizitata din nou de vecina care ii aminteste de locul de munca primis fiului ei. Bedar ii spune ca Celil nu este actionar la fabrica insa isi pune in gand sa se convinga singura de aceasta treaba.

Merge la fabrica si ii intreba pe lucratori de sotul ei. Afla ca Celil merge acolo zilnic si o face pe seful insa el nu are nicio functie la acea societate.

Doctorul ii reaminteste lui Boran ca au trecut trei zile de cand si-a revenit Sila si ca trebuie luata o decizie cat mai repede. Boran mai cere putin timp de gandire si ii cere permisiunea medicului sa o ia pe Sila afara pentru putin timp.

Bedar si Narin discuta despre situatia lui Celil si ajung la concluzia ca treaba cu fabrica este doar o iluzie a lui Celil provocata de necazuriel din ultima vreme.

Boran se plimba cu Sila de-a lungul apei. Povestesc despre perioada in care Sila a fost inconstienta. Boran ii explica sotiei sale ca va putea sa mearga dn nou dupa o operatie in care doctorii urmeaza sa-i sudeze un nerv desprins.

Apoi ii da vestea cea mai importanta. O anunta ca este din nou insarcinata si Sila se bucura. Boran ii taie insa elanul explicandu-i ca va fi nevoita sa faca avort pentru ca sa mai poata merge vreodata normal.

Articole asemănătoare

MPFM SEZON 4. Relatia Cristian-Elly pusa la incercare de o presupusa fana a concurentului

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE 13 NOIEMBRIE 2015, EPISODUL 48 REZUMAT. Kerim moare si Macit vrea sa afle adevarata cauza care a provocat decesul

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 3, VINERI 14 OCTOMBRIE 2016. Apar tensiuni intre Defne si Elif

Delia Ion