SILA 29 IUNIE
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 125, 29 IUNIE 2015. Sila reuseste sa se ridice din caruciorul cu rotile

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 125. Ummu ii spune lui Zinar ca a fost vizitata de tatal ei care i-a spus ca o reneaga in cazul in care va divorta de Dilaver. Zinar o asigura ca ea va fi alaturi de familia lui tot timpul, asa cum a fost si pana in prezent.

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 125. In timp ce Bedar isi face griji pentru ca Celil nu a ajuns inca acasa, Boran isi anunta parintii ca Sila va fi externata in curand dar ca o perioada se va deplasa intr-un scaun cu rotile in conditiile in care refuza sa i se faca operatie.

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 125. Sila are parte de un vis ciudat. Il vede pe Bedirhan care ii spune ca a venit moemntul sa se ridice si sa plece insa Sila ii explica, in vis, ca nu poate face acest lucru pentru ca este imobilizata intr-un scaun cu rotile.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 126, 30 IUNIE 2015. Sila iese din spital si participa la petrcerea organizata de ziua lui Bedirhan

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 125. La controlul facut de doctor a doua zi dimineata, Sila pare a simti ceva la picioare su chiar reuseste sa-si miste degetele. Emir se simte ciudat sa-si vada foarte putin tatal despre care mama sa spune ca are niste probleme.

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 125. Zinar este vizitat de tatal lui Ummu care ii spuneca nu este de acord cu divortul copiilor lor. Zinar ii spune ca divortul este facut cu aprobarea lui si ca acum Ummu este parrte a familiei lui si ca in acest fel onoarea tatalui ei nu este afectata in niciun fel.

CITESTE SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 124, 26 IUNIE 2015. Sila este decisa sa pastreze sarcina in ciuda opozitiei lui Boran si a lui Bedar

Boran afla de la doctor ca sotia lui a reusit sa miste extremitatile picioarelor si intelege ca acest lucru este un semn incurajator. Celil incepe sa fie cautat de oamenii lui Firuz. Ajunge intr-un tarziu acasa si negasind pe nimeni, pleaca din nou insa nu inainte de a se rasti la Emir si de a lua pistolul din casa.

Zinar merge la Ali si ii spune sa inceteze cu manipularea oamnilor din clar caci in caz contrar se va intoarce impotriva lui. Celil ajnge in afara orasului insa este urmarit de Emir. Celil are un moment de deznadejde si vrea sa se sinucida insa este oprit in ultimul moment de fiul sau cel mic.

Celil trece peste momentul de cumpana si pleaca spre casa impreuna cu Emir. Ii cere fiului sau sa-si tina gura referitor la cele vazute. Emir accepta insa ii cere in schimb ca tatal lui sa-i cumpere un telefon mobil cu camera.

Ali aga planuieste in continuare sa le faca greutati celor din familia Genco. Ii pune pe doi oameni de-ai sai sa dea foc scolii insa nu inainte de a se asigura ca numele lui nu va fi implicat in niciun fel in incident.

Boran si Sila au iesit in parcul din afara spitalului. Sila ii povesteste sotului ei visul pe care l-a avut referitor la Bedirhan care ii spunea ca a venit moemntyl sa se ridice din scaunul cu rotile.

Sila chiar face o incercare sa se ridice si reuseste spre surprinderea lui Boran. In scurt timp vestea ajunge la urechile celor din familie. Boran ii anunta pe Kevser si Firuz in timp ce Bedar si Narin vad cu ochii lor ca Sila s-a ridicat din carucior.

Dilaver ii multumeste tatalui sau ca datorita lui va putea trai in continuare in Mardin si nu va mai fi nevoit sa plece cu Ceren in alta localitate.

Din intamplare Feride isi pierduse inelul chiar in sediul scolii. Abay se hotaraste ca amndoi sa mearga in acea noapte la scoala sa caute inelul. Are insa mare surprindere de a-i vedea pe oamenii lui Ali in apropierea scolii pregatind un mare incendiu.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 24 MARTIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

MATRIMONIALE 4 IUNIE 2015. Petronela isi doreste cu ardoare o familie fericita!

Delia Ion

HOROSCOP 15 IANUARIE 2017. Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de duminica!

Delia Ion