2.1 C
România
21 septembrie 2021
Filme

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 13, 22 IANUARIE 2015

Starea de tensiune domina intregul Midyat. Bedar, mama Silei il indeamna pe Celil sa nu respecte traditia care prevedea uciderea copiilor ei.

Varul Cihan se ofera sa fie el primul care pleaca la Istanbul pentru a o gasi pe sotia lui Boran. Seful clanului ii cere lui Abay, prietenul lui cel mai bun, sa-l insoteasca la Istanbul.

Narin si Azad incep sa se simta stigheri in noul lor domiciuliu, total nepotrivit cu o altfel de mentalitate, mult mai libertina decat in localitatea lor natala.

Hotararile clanului sunt clare: Boran are datoria de a-i pedepsi pe vinovati insa mama lui vrea ca Narin sa stie, inainte de a muri, ca a fost iertata pentru greseala facuta.

Sila nu rezoneaza cu dorintele lui Emre. Ii da de inteles ca intre ei nu va mai fi nimic din punct de vedere sentmental insa tatal lui Emre crede ca situatia se va rezolva dupa ce Sila isi va reveni pe plan emotional.

Sila participa la sedinta Consiliului de Administratie a companiei si se comporta ca o adevarata sefa, dandu-i cateva replici taioase lui Emre in fata membrilor consiliului.

Boran si Abay ajung la Istanbul si Sila afla ca sotul ei a venit la Istanbul pentru a duce la bun sfarsit traditia.

Emre afla de pericolul iminent in care se afla Sila si intareste paza din jurul acesteia, atat de domiciuliu cat si de la locul de munca.

Boran primeste informatii despre programul Silei chiar de la un angajat al companiei conduse de sotia sa.

Sila adoarme si viseaza ca Boran a iertat-o si ca isi impartasesc unul altuia sentimentele de iubire.

Totul ia sfarsit cand vine Azad si o trezeste. Sila si Azad poata un dialog despre ceea ce avea sa se intample. Traditia trebuie aplicata: cei doi frati urmau sa fie ucisi de tatal lor in timp ce Boran avea datoria de a o pedepsi pe sora sa Narin.

Boran pare ca a luat decizia finala si Abay, constient de acest lucru, incearca sa-l faca sa inteleaga ca furia nu este cea mai buna cale si ca tot ceea ce trebuie sa faca este sa-si cerceteze sufletul.

A doua zi dimineata, Boran ajunge in fata companiei conduse de Sila chiar in momentul in care aceasta este intampinata de Emre.

Cu pistolul indreptat spre sotia sa, Boran vede cum Sila si Emre isi zambesc reciproc.

Stiri pe aceeasi tema

Teatrul EXCELSIOR va invita la premiera spectacolului „Cea mai frumoasa floare din lume”

Cristiana Petrariu Bota

AFERIM, un film de Radu Jude, concurent puternic la Festivalul de la Berlin 2015. INTERVIU. TRAILER AFERIM

Cristiana Petrariu Bota

Transhumanta lui Dragos Lumpan, filmul unei traditii care dispare pe nestiute din frumusetea lumii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult