Filme

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 20 REZUMAT, 2 FEBRUARIE 2015. Sila se impaca cu Boran

Sila se hotaraste sa clarifice odata pentru totdeauna situatia dintre ea si Boran. Pleaca in urmarirea lui Boran, cu masina, insa dupa o cursa infernala, sotul sau reuseste sa scape de ea.

Din pacate, ii iese in cale o mama tinandu-si de mana copilul. Sila pune o frana brusca, evita sa-i accidenteze pe cei doi pietoni insa se loveste cu burta de volan.

Este internata de urgenta la spital, principala grija fiind viata fatului. Doctorul face un eco si ii confirma ca nu este niciun fel de problema cu sarcina lucru care o bucura foarte mult pe Sila.

Boran afla de la detectiv de micul accident al Silei si se grabeste sa ajunga la spital insa ajunge pe culoare exact cand Sila se externa, la bratul lui Emre ajuns si el la clinica.

Azad incepe sa se remarce in companie. Este laudat pentru ideile sale inovatoare, in timpul ultimei sedinte insa succesul lui nu este vazut cu ochi buni de Narin care vede in ascensiunea sotului ei un inceput al indepartarii de ea.

Tatal lui Boran il suna pe Zinar si il mustruluieste pentru complicarea situatiei de la Istanbul. Cihan se hotaraste sa actioneze. Aduce un nou barbat din Merdin cu scopul de a-l ucide pe Emre si a incurca din nou situatia.

Abay o invita la restaurant pe Gizem insa aceasta se fereste sa accepte invitatia intelegand ca, la mijloc, este vorba de mai mult. Il atentioneaza pe prietenul lui Boran ca nu si-a revenit inca din relatiile sentimentale din trecut si ca ii este frica de o noua suferinta.

Sila se incapataneaza si il suna pe Boran impunandu-i sa se intalneasca pe faleza. Boran ajunge pe malul marii insa, pentru cateva momente cei doi doar se privesc.

Sila ii trage cateva palme lui Boran reprosandu-i situatia tensionata dintre ei moment in care Boran a luat-o in brate plin de pasiune.

Cei doi stau minute in sir imbratisati, privind marea. Refuza sa discute pentru moment problemele dintre ei, preferand in schimb sa simta cum dragostea pluteste deasupra lor.

Sila si Boran se hotarasc sa traiasca momentul si decid sa inopteze la o pensiune din apropierea plajei. Sila apuca sa-i spuna la telefon maamei sale ca este cu Boran si ca nu va veni acasa in acea noapte.

Tatal lui Boran ajunge si el la Istanbul. Ii cearta pe Zinar si pe Cihan pentru complicatiile aparute in clan. Zinar ii trage o palma lui Cihan acuzandu-l de toate relele intamplate in ultima vreme.

Boran nu vede apelurile pe telefon ale celor trei care vroiau sa se intalneasca cu el in acea seara.

Episodul se incheie cu Cihan reprosandu-i tatalui sau palma primita. Pune mana pe telefon si ordona uciderea de urgenta a lui Emre.

Articole asemănătoare

TRADAREA EPISODUL 72 REZUMAT, 11 FEBRUARIE 2015. Ali amenintat cu moartea de Kenan si Carolin

Delia Ion

Regizoarea Ivana Mladenovic debuteaza cu lungmetrajul „Soldatii. Poveste din Ferentari”

Ioana Badulescu

Cinema in aer liber in Parcul Rozelor din Timisoara

Lucy Ionesco