PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 27 REZUMAT, 11 FEBRUARIE 2015. Cihan o duce pe Sila la Mardin

Delia Ion
By Delia Ion februarie 11, 2015 22:01

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 27 REZUMAT, 11 FEBRUARIE 2015. Cihan o duce pe Sila la Mardin

Situatia ia o turnura neasteptata. Sila este rapita de Cihan si dusa pe un drum necunoscut. La un moment dat, Cihan observa ca masina lor este urmarita si nu peste mult timp isi da seama ca de cealalta parte este Turgut, unul din indivizii trimisi de Firuz s-o execute pe Sila.

Cihan opreste masina si Turgut ramane uimit sa-l vada la volan pe Cihan, unul din sefii clanului sau. Cihan se opune uciderii Silei si, surprinzator, il omoara pe Turgut chiar in fata sotiei lui Boran.

Planul lui Cihan iese la suprafata cand o duce pe Sila intr-o hala parasita si ii pune acesteia in fata o hartie prin care renunta la pamanturile proaspat cumparate. Sila refuza sa semneze acest angajament lucru care il enerveaza si mai tare pe Cihan.

Familia Silei afla de evenimetele neplacute in centrul carora se afla Sila. Toata lumea se agita. Intre timp, Boran, abia intors in Istanbul, afla si el de disparitia Silei de la Abay.

Este informat ca in incidentul armat au fost implicati si oamnei din Midyat si, nereusind sa-l gaseasca pe Cihan, banuieste ca varul sau este implicat in rapirea sotiei sale.

Indignat de refuzul Silei de a-i vinde pamanturile, Cihan se hotaraste sa o duca pe acesta chiar la Mardin si sa o predea clanului.
Boran prevede aceasta miscare si, impreuna cu Abay, pleca si el spre orasul natal. Desii ii promisese lui Boran ca va avea grija de familie, Celil se decide sa plece si el spre Mardin impreuna cu cateva garzi de corp ale Silei.

Cihan opreste masina chiar la locul in care se sinucisese Yezda, prima sotie a lui Boran, marturisindu-i Silei ca fusese femeia pe care o iubise foarte mult si ca din moemntul mortii sale viata sa se schimbase radical.

Ajunsi in Mardin, Cihan se duce direct la casa lui Firuz si i-o preda pe Sila pentru ca acesta sa-i hotarasca soarta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.